Adidas ACE Tango 17+ Purecontrol TF Rea Fotbollsskor

Posted by admin 12.04.2017 0 Comment(s)

Bedst Adidas ACE Tango 17 Purecontrol TF Fodboldstovler

Faktisk at anerkende Adidas ACE Tango 17+ PureControl er ikke svært, og uden hjælp fra modellering blonder design med hensyn til form det var helt bluffe.
Men i dagens lille felt top sko, kun strikkede stoffer og high-top design synes ikke nok til at gøre alle tilfredse, eller har en overbevisende præstation.
Foran den øvre materiale Primeknit sorte stofpanelerne, ifølge inddelingen af ​​funktionelle områder og tilføjelsen af ​​friktion på begge sider af vej- striber, det yderste lag stadig er varm velkendt, kan en dør se et 3D små fremspring partikler.
Toe rum er forholdsvis god, kan kompatibilitet være hvid ydersål kan ses tydeligt på siden af ​​forlængelsen pakken, men hvis hvis bilen rundt igen, derefter tilføje linjen bedre.
Vamp og en bageste del ACE Tango 17+ PureControl tilhører to materialer, sorte og røde regioner faktisk suturmateriale.
Sølv tre bjælker uden for kroppen af ​​skoen om princippet og struktur og PureControl stort felt af samme. TPU strimmel at være knyttet sammen hårdere, kan spille en god rolle til støtte for den øverste.
Tungen, øvre integreret design for at maksimere lift sko og integritet af foden, som er den nuværende bølge af strikning sko.
Rea Fotbollsskor Integreret design bringer en anden fordel er, at det kan skabe en mere jævn bold slående ansigt, men også eliminerer indflydelse af snørebånd leg.
Den sidste halvdel af hele sko overdel omfatter en krave og et stort område er Techfit komprimeret bane, det elastiske er meget god, men også en pakke af en god.
Dette materiale kaldes for Adidas ACE: ControlSkin, navnet kan også ses fra den position det passere kontrol sko.
Høj til hjælpe med at beskytte hælen kop med en indbygget, efterfulgt af midten kan se en klar rød klud, og der PureControl ord hvid Adidas logo ovenfor, så forløber opad bliver let at fortage sig en trækring design.