Adidas Fodboldstøvler Adidas Messi 16+ Pureagility Online

Posted by admin 20.10.2016 0 Comment(s)

Adidas Sisi ejer generøs kærlighed til Messi, der sætter anvendes top videnskab og teknologi i denne dobbelte Adidas Messi 16+ Pureagility. AgilityKnit materiale i kontakt gør en stor indsats for at give spillerne giver et niveau af ren bold-kontakt region, Purecut Sok System design er meget fed forhånd, for at aktivere den mest dødelige Messi vendte at ændre færdigheder, nye ydersål design ur helt point.

Adidas Messi 16+ Pureagility FG AG Fodboldstøvler
Techfit krave og innovative materialer er AgilityKnit sko Aspect. Techfit inden hælen hvor hælen er blevet ført opad, med en ekstern hæl vagt, for at sikre stabiliteten af ​​fødder i bevægelse. Opadvendte krave og en krumning og ganske praktisk, klar til at justere vinklen på hæl sko til at passe hælen.
Ydersålen Adidas Fodboldstøvler sko ydersål er gennem SprintFrame redesignet for det inden for stabilitet og vejgreb vi er ikke i tvivl. Forfod spikes op til ca. 1,3 cm, hæl pigge op til omkring 1,5 cm. Det er værd at nævne, at ydersål forfoden og hæl to koniske nitter Messi er baseret på personlige præferencer til skræddersyede. Selvom Adidas stadig denne type ydersål opkaldt FG / AG, men vi foreslår, at du bruger på græsset over den gennemsnitlige person.
For at maksimere aktiveringen Messi meget dødbringende hurtig start til at ændre og fleksibel forfod relativt skarpe spike fodboldstøvler, effektivt kan gøre enhver opstart kan hurtigt føres tilbage til foden. For at klare den samlede pålydende værdi Fodboldstøvler Adidas sko, ydersål PureAgility bruge den fulde kraft krom gitter design, visuel effekt er meget god, men ulemperne er, at dette materiale vil falde forekomme i kamp. Adidas lavet tidligt for denne ansvarsfraskrivelse, som detaljeret ydersål indsæt elliptiske bekræftet.
Adidas MESSI Fodboldstøvler spike hæl eller en kombination af den traditionelle fire, plus den centrale X-formet forstærkning stråle stabilitet af højhastigheds-bevægelse eller troværdig.
Adidas Messi 16+ Pureagility indersål dækket med huller ved hjælp af en let brise indlægssåler, foran dækket med et tyndt lag stof trykt med Messi sidste del af den personlige og eksklusive logo og PureAgility. Fordi det er let indersål, så der er ingen bagside dæmpning, der er vedtaget. Clever ændring af retning og hastighed manøvrering at slippe af defensive spiller er Messi viklet mestre, derfor PureAgility i vægt eller har forfulgt.