Adidas Støvler Adidas Copa 17.1 FG Udsalg

Posted by admin 24.05.2017 0 Comment(s)

Billig 2017 Adidas Copa 17.1 FG Fodboldstovler

Det år holde høj banneret af reformen i Adidas Støvler, den oprindelige fire serier af klippe, ACE og X arbeider ansvar, Lionel Messi eksklusiv personlig og eksklusiv, så fed innovation af vejen virkelig forbløffende. Dog kan de medfølgende problemer ikke, men være opmærksom på de oprindelige fire-serien har deres egne fans, og nu med Messi har kun tre serier, lineup lidt tynd. Så efter to års stiv, Adidas tyet til deres trumfkort: Copa 17.
Selv Adidas Copa 17.1 FG er uafhængig af tungen, men det er nu uafhængig af tungen i egentlig forstand og lidt anderledes, kan denne vinkel se begge sider af tungen har en bred rem er blevet tilsluttet til siden, hvilket svarer til en fast tunge i skoene, for at undgå tunge afvigelse. En anden fordel ved dette design er muligheden for at forbedre den samlede pakke af sko.
Adidas Copa FG bag halvdelen af ​​denne hvide materiale er ganske interessant, dette materiale er vores fælles på low-end sko mesh stof, som har en tyk svamp sandwich, men Adidas på overfladen tilføje et lag af transparent hot melt film lag, og straks øge styrken af ​​dette materiale af celler, og fraværet af tabet af sin behagelige bløde egenskaber.
Ekstern beskyttelse cup hæl ydersål og er forbundet som en af ​​de øverste krave med en sort hvid TPU ord blok, er termisk forbundet med kraven, er der en vis hårdhed, det virker som en beskyttende hæl.
Tre søjler af materiale er en slags kornet sort PU, Adidas Copa den yderste stand til at se fint bil linje catcher, men også for at forbedre teksturen af ​​søjlerne lade tre mere tre-dimensionelle visuelle.