Billig 2018 Adidas Predator 18.1 FG Fodboldstovler Online

Posted by admin 26.05.2018 0 Comment(s)

Adidas Predator 18.1 FG Fodboldstovler

Fodboldsko kaldes støvler ved fødderne af fodboldstjerner. I dag er det blevet et vigtigt aspekt af de fleste fans,Adidas Fodboldstøvler der er bekymrede over resultatet af spillet. Fodboldstøvler sort, kan anvendes på kunstgræs, hårde grunde, gulvbelægning og bløde spillesteder, skal du vælge den tilsvarende type af fodboldstøvler, afhængigt af det sted, let at få gode resultater i turneringen, at fodboldstøvler til atleterne spille ved foden af ​​teknologi Det er meget vigtigt. Forkert brug kan medføre skade på afspilleren.
Dagens hovedperson i vores vurdering er adidas Predator 18.1 fodboldsko. Ja, "Falcon" er tilbage! Selv ørnen forandring det ser bekendt, og vi er ikke små, men over for den virkelighed, der er Adidas Predator nye arbejde, og kamp-testet, det er værd af den legendariske navn.
Ingen røde folde tungen,Adidas Predator 18.1 FG ingen uafhængig friktion strimmel, uanset hvilken vinkel ligner Predator 18 nye værker fra Ace serie, denne sko, som det, der kaldes Predator? Svaret gnider! Dette er kerneegenskaben i Adidas Predator-serien og er det eneste fælles element i hver tidligere generation af "Falcons". Folde tungen vises ikke i den første generation af Predator og Predator X og fjernes igen fra begyndelsen, det klassiske sort og hvid farve rød farve vises ikke i den første episode er ikke første gang, med undtagelse af friktionsstrimlen er de eneste uforanderlige elementer Predator . Så har Predator 18 gnidningsstænger? Selvfølgelig, Adidas hjælp af en ny tre-dimensionelle strik kunst flettet vamp håndfladen af ​​en gavnlig punkt af 3D linjer, videre med indførelsen af ​​nye SMEDET KNIT strikke struktur, med vejr CONTROLSKIN Technology, Predator friktion strimler 18 er nye og tekniske spørgsmål a. Før vi kan se ENJOYZ Predator serie gennemgang, i virkeligheden, så tidligt som i Adidas Predator Touch begynde at kigge vamp friktion strimmel mere optimeret design, den første er, hvordan man laver naturlig bøjet påvirker ikke ovenpå foden touch, lad friktion strimmel forandring Tynde, tynde og partitionerede distributioner er alle design, der nogensinde har dukket op. Imidlertid har fodboldskofremstillingsteknologien i 2017 opnået et spring fremad. I dag har den nye "Falcon" ikke længere brugernes gummidele. Dette er et teknologisk fremskridt.
Predator 18 er også en fortsættelse af ess-serien. Ace-serien arvede nogle af Adidas Predator kvaliteter fra starten af ​​lanceringen. Husk gittermønsteret på Ace 15.1 fodboldskooverdelen? Selvfølgelig, Es 16 åbnet et nyt kapitel i adidas fodbold, Primeknit strik materiale og ingen snørebånd udstyr designet til at gøre fodbold igen taget et solidt skridt fremad, Es 17-serien til gengæld forstærker denne udvikling. Nu, da Predator serien er genfødt, bør Predator 18 fodboldsko selvfølgelig tage sin kerne til sin dross. Dette er en fortsættelse af fordelene.
Så Prædator 18 foran mig er en ny generation af "Falcons". Jeg oplevede Predator efter Ace-æraen. Ser tilbage nu, måske havde Adidas allerede spillet dette spil for to år siden, bevidst at lade Predator squat komme tilbage i sin nu fantastiske form. Selvfølgelig, ikke sælger Predator 18 her, hver EZer har sin egen "Falcon" i hans hjerte. Følelser er uvurderlige.
adidas Predator 18.1 fodboldstøvler Primeknit øvre bold region kan beskrives som meget blødt, stof lag og et varme smelteovertrækning film er ikke tyk, som faktisk afsluttet korrektion Ace 16 Ace 17 og den øvre. Ace16 + Purecontrol iført alt for lille partner skal vide, når vamp beskrevet som "tiers", med henblik på at lave bedre stof overdel stereotyper, for at forhindre udvidelsen, hot-melt film belægning bruges også en masse, selv om kontakten Det er ikke dårligt, men det er værre end senere Ace 17, ikke at sammenligne med dagens Predator 18.
Overdelen bløde og tynde til at sikre,Adidas Predator FG at de sande følelser af bolden, kan spillet være meget små serier tydeligt mærke vamp feedback, når passerer, stopper, fødder røre bolden klart en del af oplevelsen. Da det er en Predator, hvordan virker den tredimensionelle strikkefriktionsstrimmel af skoens øverste i egentlig kamp? Tre-dimensionelle linjer forfod region kan faktisk spille med CONTROLSKIN SCIENCE effekt på boldkontrol og forbifarten, men ikke tidligere Predator serie gummiliste til den tilsyneladende friktion. Fisk og bjørnelab kan ikke have begge dele, nu gnide striber og plante øvre en, så påvirker ikke røre ved, men farer vild del af funktionaliteten er også uundgåelig. Hvis Adidas kan gøre en tredimensionel effekt på belægningen, er det muligt at forbedre kuglens kontrol i det øvre? Dette kan forbedres i den næste generation af Predator.
Er uden de midterste Billig 2018 Adidas Predator 18.1 FG Fodboldstovler sko smedet KNIT strikke struktur, kan strikningen ses visuelt mere robust striber, en forøger stabiliteten af ​​denne del af skoen, skoen indre hjælpestof En anden fordel er, at når de passerer virkning betydeligt, især Det er effekten af ​​at bruge den lange side af buenes midterlinie for at øge længden og stødkraften.
Fordi vi har den nye teknologi af friktion stribe Adidas Predator serien kan annoncere generøse afkast, mens nye sko Ace også fortsætter traditionen og de klassiske elementer i serien, og foretage en omfattende opgradering, så Predator 18 er virkelig den nye "Falcon". Stof, strømper, nylon ydersål, 230 gram vægt, dette er helt klart et par mere teknisk fornemmelse, mere for at imødekomme behovene hos moderne fodboldkamp støvler. Utilfredsstillende farvematchning er ikke vigtig. Den egentlige kamppræstation af skoene er nøglen. Hvad angår den oprindelige oplevelse, er denne nye "Falcon" Xiaobian meget glad for, overraskende godt klædt. Hvad vi skal gøre nu er at vente på et klassisk farveskema!