Billig Adidas ACE Fodboldstøvler Adidas ACE 17 Purecontrol

Posted by admin 11.07.2017 0 Comment(s)

Kobe 2017 Adidas ACE 17 PureControl FG Fodboldsko

Adidas Fodboldstøvler Boost løbesko sektor revolutionerende teknologi er endelig kommet til en fodboldbane, som for Ace17 + særlig betydning. Hvis du nogensinde passere gennem Boost løbesko, jeg ved, det er et skridt i den følelse skyer.
Boost Hemmeligheden ligger i sin produktionsproces. Et lille kapsel TPU ekspanderende og komprimeret sammen, er resultatet, at det ikke kun er chok, men også som en fjeder-lignende energi tilbage til dig, som er enestående i historien for sportssko.
Billig Adidas ACE Fodboldstøvler, har dens indersål og mellemsål vedtaget Boost, hvilket gør skoen mere behagelige at have på, og du kan derefter frigive energi tilbagemeldinger, ud over det øjeblik af din modstander.
Siden 2015 Ace serie startede Primeknit, at materialet er en stor succes. I dag er Adidas yderligere lad Primeknit overdel mere fit og smidig. Ikke kun mere behageligt, det påvirker også bolden bedre og mere naturligt.
De fleste steder bolden vamp, Adidas tilføjede også nogle fremspring han ville bringe bedre resultater og føle på bolden. NSG igen vises i det øverste, øverste gennem fin kornet struktur, for at sikre, at selv om det våde felt, bold effekt ikke diskonteret. Skoen ydersål og svarer til den tidligere generation, da det er blevet gjort endelig, han Bijiang plus ændre det?
Ace serie af cylindriske studs altid velkommen, de lod alle spillere kan få en afbalanceret styreevnen i alle retninger, mens Sprintframe ydersål er stadig det bedste valg på de højtydende fodboldstøvler.
Adidas ACE 17+ Purecontrol sko ydersål cool med en gennemsigtig design, når du kørte og kørte, da modstanderen kan kigge på dine fødder Boost fra gennemsigtig ydersål, skoene ser skuffet.
Ace17 + PureControl fodboldstøvler er lettere end før, mens Boost er nøglen til dette fremskridt. Denne fantastiske materiale er blevet erstattet som mellemsålen materiale fiberplader, som ikke kun kan foden tættere på fodboldstøvler, men også i foden og give bedre dæmpning og beskyttelse mellem Sprintframe ydersål.
Din yndlings Ace16 + alt var Ace17 + tilbageholdt på PureControl, og teknologiske fremskridt er at give skoen til et nyt niveau. Det mest bemærkelsesværdige er, at du kan sætte den tilbage straks følte, selvfølgelig, er at tilføje Boost-teknologi.