Billig Adidas Fodboldstøvler Adidas ACE 17+ Purecontrol

Posted by admin 10.03.2017 0 Comment(s)

Adidas Ace 17+ Pure Control FG Fodboldstøvler

Adidas Fodboldstøvler er uden tvivl den mest flamboyante sports brand for nylig, først forbedre innovation COPA klassiske serie, der blev indført COPA17, så den nye ACE serie stort problem, vil være dens top Primeknit væveteknikker, Boost mellemsål teknologi stak, Boost som i sidste ende er det første gang dukkede op på de store fodboldstøvler! ACE17 + PureControl har Boost vil give bedre efter mellemsål dæmpning effekt og dermed forbedre komfort, såsom en offentlig stjerne Bo Geba fod denne sko er også på første gang.
Som årene ace adidas teknologi, Boost mellemsål materiale allerede i drift og basketball for at få beviset. Denne teknologi af den tyske virksomhed BASF opfindelse, gennem TPU pellets ekstruderet klæbende skum støbning, hvilket giver en kraftig dæmpning og modstandskraft med Boost Ultra Boost teknologi er flagskibet produkt adidas løbesko under letvægtsdesign "walking i skyerne" generelle Jiaogan, alle oplevet denne teknologi folk er fulde af ros, og ligesom NMD, kokos dette emne tidevand sko street konge! Er også konfigureret med Boost, kan denne ene sige, at stole udelukkende på videnskab og teknologi i de sko adidas lad os forskellige områder har opnået nogen lille bedrift.
Sådan Boost anvendes på verdens to mest sete sportsgrene: basketball og fodbold, men også i retning af adidas har altid været hårdt. Og endelig for første gang denne sommer, adidas basketball sko med en fuld palme Boost i sidste ende, Rose, Wiggins, Harden og andre aktører signatur sko er baseret på spillernes krav, brugen af ​​denne buffer har en fremragende knæbeskyttelse teknologi.
Adidas forsøgte to år siden i en lille felt af fodboldstøvler tilføjet Boost dæmpning teknologi, men på grund af fodbold og basketball og kører, er forskellig fra hårdheden af ​​sålen har en større efterspørgsel, så det er endnu ikke i stand til at adidas i et stort felt ved hjælp af denne teknik på fodbold sko. Nu med fremkomsten af ​​ACE17, kan vi finde adidas meget klog brug af den indbyggede måde at Boost i bunden af ​​denne teknologi i de store fodboldstøvler, blød sål god løsning stabilitet og kan ikke have begge problemer.
adidas lanceringen af ​​Adidas ACE 17+ Purecontrol fra forandring og nu ACE 16 + PureControl ikke meget i forhold til udseendet, men teknisk, eller lidt forskellige positioner på begge sider af tå linjer præget friktion, øget dækning ekstra Besiddelse NSG lag, den største lyspunkt er, at vi gentagne gange nævnt i foregående artikel Boost i sidste ende, kan den eneste åbne transparente ovenlysvindue tydeligt se en lille TPU skum perler, og dette design også udtrykte adidas kan ikke vente med at vise dem til Boost teknologi i stor fodboldstøvler humør.
Billig Adidas ACE Fodboldstøvler er udstyret med et komplet udvalg af sko hele håndfladen Boost dæmpning teknologi, der er udstyret med hele håndfladen Boost i sidste ende kun den super top-ACE 17+ PureControl, det vil sige, vi ofte siger, at der ikke snørebånd. Den AG ydersål uden snørebånd ACE 17, i sidste ende ikke er udstyret med Boost, som så mange spillere AG beklager, men det gør ikke noget, Adidas AG til distribution af et par blonde-gratis version af Boost indlægssåler, så meget kan også opleve Boost dæmpning bringe oplevelse!
Ud over en tung besked, Adidas lanceret ultra-lavt niveau i en lille sektion Fodtøj Ace Tango 17+ PureControl overraskelse fandt vi, at der ud ingen blonde design, hæl sko har Boost figur, forestille hvad de skal bære sko med Boost støddæmpende såler på relativt hårdt kunstgræs felt stadion vil være i stand til at reducere mund træthed

 

 

Save