Billig Nike Hypervenom Fodboldstøvler Nike Fodboldstøvler

Posted by admin 16.03.2017 0 Comment(s)

Nike HypervenomX Proximo IC Fodboldstøvler

Nike HypervenomX Proximo øjeblikket fire serier af anden generation af Nike fodboldstøvler bredeste, selvom den forreste del af skoen sidste generation af det samme, men styling er meget fuld, da det er spillerens fod fedt kan være modigt forsøg. Som for sko krave sæt i dette vanskelige problem, i virkeligheden, er ikke et problem, slid mere end et par gange for at mestre teknikken.
Nike Fodboldstøvler Ekstern mellemsål hjælp Phylon stødabsorberende materiale, både støttende rolle, og det kan i høj grad reducere vægten. Støddæmpende egenskaber behøver ikke at bekymre sig om, men det er ikke altid traditionelle Phylon mellemsål materiale, mindre stiv, mindre hår vil føle en følelse af magt stomp og sparke et field goal. HypervenomX Proximo mellemsål tykkelse på mellem MercurialX Proximo og MagistaX Proximo, hvis du føler MercurialX Proximo for tynd, MagistaX Proximo er for tyk, kan du vælge HypervenomX Proximo. så forsigtigt på bunden samt "bugen af ​​dyret" mønster, men med en meget klar hvid, farven er mere smukt maleri på den anden.
I øjeblikket ydersål Shape NikeFootballX lille fodboldstøvler er de samme, som udgøres af sekskantede nitter, både greb og manøvredygtighed, men dette i sig selv ydersål funktioner er ikke karakteristisk, og forskellige stilarter af ydersålen er heller ingen forskel mellem personligt er jeg ikke enig i denne fremgangsmåde. Så er der den vidtstrakte ydersål, skulle slutte en anden farve ændringer for at forbedre den visuelle appel.
Billig Nike Hypervenom Fodboldstøvler Hvis du spiller mødested er det kunstgræs, hvis du ønsker at opleve ved hjælp af fodboldstøvler hvis du forfølger burst shooting fornøjelse, hvis du tror du er brede ben hvis du budget nok, Nike HypervenomX Proximo er et nyt værk skal opleve . Men det skal også mindet om, at Feng II gift svækket øvre haptisk kraft i bytte for en fornemmelse af den nederste støtte er også blød, har vi forberedt sind. Ligesom Hypervenom anden generation af "dyret mave" mønster, men den samlede føler start farve kokette nok, men meget snavs ønsker.