Billig Nike Magista Fodboldstøvler Til Salg

Posted by admin 22.03.2017 0 Comment(s)

Nike Magista Obra FG Football Fodboldstøvler

Nike Magista Obra virkelig bragt os hidtil uset barfodet oplevelse - fleksibilitet, skalerbarhed, meget høj følelse af pakken, men også for en række fodtype kompatibilitet er uovertruffen ved andre traditionelle sko. Dette skyldes primært Flyknit trikotagestof, der anvendes i fodboldstøvler, jeg tror, ​​det er en succes.
Billige Fodboldstøvler Skoene kan faktisk bringes i første omgang at give lidt støtte til anklen, så sko og fødder som en enkelt enhed, hvilket gør en betydelig indsats mere selvtillid. Ingen mellemsål gør skoene meget lys, næsten mærke reel byrde fra skoene. Ydersål designe en god balance mellem greb og mobilitet, uanset om du er en angriber, midtbanespiller eller forsvarer, og selv målmand kan opfylde dine behov. Sko fungerer fint, ydersål og øvre split perfekt, "klud" sneakers faktisk i kamp efter 15 kampe uden plast, virkelig hårde.
Imidlertid hot melt film vil fortage sig, skoene løs krave er den mest fremtrædende problem. Vi kan finde problemet, mærkets designere ved også, at det er klart, at som den første generation af revolutionære designs ved hjælp af disse sko, er der nogle tekniske problemer har brug for at blive yderligere behandlet, vil vi se. Som tidligere nævnt at tvinge problemet, Xiao Bian bare en personlig vane voldelig skud, for et kontrol-type sko til, Flyknit trikotagestof i form af force er acceptabel.
Billig Nike Magista Fodboldstøvler har altid været målet er baseret på de faktiske behov for atleter at forbedre sportslige præstationer og indførelsen af ​​bedre produkter, så atleterne til at maksimere deres egne unikke færdigheder. Nike Sports Research Lab Efter fire års forskning og udvikling, Magista debut virkelig chokerede verden. For det første "i hjælp" formen undergraver den sædvanlige indtryk af fodboldstøvler, så Nikes nyeste Flyknit strikkede stoffer er virkelig anvendes i høj intensitet fodboldkamp, ​​og det officielle kinesiske navn "spøgelses-kort" også tiltrukket omfattende diskussion. Det er en af ​​de stilarter i historien om fodbold sko udløste den største reaktion, det var kærlighed ved første blik, nogle mennesker håner, også ubeslutsom. Uanset hvad din holdning, du må indrømme, at ønskede at prøve det.