Billig Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Fodboldstøvler

Posted by admin 29.03.2017 0 Comment(s)

Ny Nike Mercurial Superfly V AG-Pro

Når du lægger på et par Design Fodboldstøvler har en hastighed på DNA, ønskede ikke en high-speed køre er simpelthen en joke. Som hastighed-typen støvler, Mercurial Superfly V AG-Pro har den samme sjældne øvre kontrol. Takket være den nyeste teknologi Speed ​​ribben, tå rører den øverste del af friktionen kan siges stærkere kontrol over bolden til at være praktisk. Dette accelererer kraftigt processen, således at bolden ikke kan hjælpe, men har en misforståelse, den ægte vare er virkelig en lejemorder? Dette er klart et par af kontrol-type støvler!
Det indtryk, at spillerne er iført støvler snigmorder har en stærk personlig evne til grønne hest, som regel kan stole på deres egen personlige evne til at være ændrede situation på området for eksplosion punkt. Som om bolden? Det er en sekundær mulighed. Speed ​​Ribs stadig drage fordel af den nyeste teknologi, sammenlignet med den tå rører det øverste område har en stærkere friktion, bue sætte bolden i de fælles områder af den øverste bliver tyndere, for at bringe mere barfodet-lignende fornemmelse af bolden, der passerer at øge nøjagtigheden.
Så længe aflevering, gode friktionsegenskaber områder af de øverste tå hånd gør en lang bold har en mere kraftig rotation, for at hjælpe dig sende en mere præcis forbipasserende holdkammerater.
Apropos skydning, Nike Mercurial Superfly V AG-Pro hvordan kan vi leve op til de "Assassins," titlen? Flyknit strik overdel selvom blød, men det betyder ikke, det har mangler på skud kraft. Øge følelsen af ​​pakken af ​​overdel og lad dine fødder som en helhed, så længe at spise registreringen webstedet, kan du spille det samme skudt fuld af vold. Selvfølgelig, hvis du er Tui, rub skud, der skød for at vinde kloge entusiaster, sko udstyret med den nye Speed ​​ribben teknologi det vil ikke lade dig ned.
Billig Nike Mercurial Fodboldstøvler Speed ​​Ribs er udstyret med teknologi Flyknit sko strik ansigt større kontrol over bolden, den nye ergonomiske nylon ydersål lettere, iført mere passende, indersål og ydersål for ekstra NikeGRIP teknologi til at forbedre dine fødder er låst Mercurial Superfly V AG-Pro anbefalelsesværdig fordel. Der er foranstaltninger vedrørende generering af mund slid problem lidt tolerante over for sko og løsninger bruger milliarder af dollars for at gøre det synes værd. Men den nye AG-Pro ydersål spike længde foran det meste af den indenlandske kunstgræs banen lidt "akklimatiseret"