Billige 2018 Adidas Predator 18 FG+ Fodboldstovler Salg

Posted by admin 12.04.2018 0 Comment(s)

Billige 2018 Adidas Predator 18 FG Sort Hvid Guld Fodboldstovler Salg

Som et af de mest berømte sko i Adidas Støvler historie har prædatorfalkens navn en høj popularitet både i dagens fodbold og fodboldsko. Efter at have gennemgået forskellige re-enactment begrænsede udgaver af spekulationen, og den kloge Beckham personligt fremmet det, debuterede Predator 18 officielt! Denne gang bringer vi os flagskibsfodtøj i Predator 18 serien: Predator 18+, den officielle pris er 2018. Efter at have samlet Adidas 'nuværende topteknologi og fulde Predator Falcon-følelser, skal du beklage, at Predator 18+ er virkelig anderledes!
Efter genvinde Adidas Predator 18 FG, kan du se ved første øjekast det er en maverick eksistens.
I folks indtryk er Falcon mest klassiske og repræsentative farve sort, hvid og rød. Det klassiske farveskema blev bevaret i Predator 18, men tilføjede nogle friske elementer: som det iøjnefaldende rosenguld i den store bund.
Takket være moderne Adidas Classic fodbold sko grundlag af de nuværende videnskabelige og teknologiske udbytte og lægge ACE-serien, Predator 18+ fortsætte med at bruge høj-top udseende ACE 17+, men forskellen er, at Predator stof krave med en sko 18 + Xianyihouyang Gradient, med hældningen design af kraven, det generelle udseende af skoene er legende og livlig, også skiller sig ud i en high-top sko.
Efter at have vendt tilbage til scenen to år siden igen, er Adidas Predator 18+ FG ambition sikkert ikke kun med dette, men fra det overordnede udseende kan det ses, at det er kraftigt.
Lad os se på det mere bekymret over omfanget af sager tå, Adidas Predator 18+ FG bue opadvendt tå er normalt niveau, hele tå er ikke meget fuld, forholdsvis flad nummer, for dem, der måske ikke være for opadvendte tå Så venligt.
Primeknit stadig mere sofistikeret teknologi er nu blevet den vigtigste Adidas s stof, som selv har en række forskellige egenskaber til at lade friktion strimmel ControlSkin teknologi og ikoniske Predator Falcon integration. Selv om den hakkede udbulning giver en meget stiv følelse, er den specifikke følelse virkelig ideel. Hvis man trykker på øvre med hånden, kan man tydeligt mærke blødheden og elasticiteten af ​​hele øvre.
Linjerne i det indvendige vinkelområde er stadig meget indlysende, formodentlig i stand til at spille en meget god boldkontrol effekt.
Predator som et halvvejs adfærdsændring startet fra en power-baserede styring fra den type fodboldstøvler, efter Predator tilbagevenden til 18+ "Master Control" som slogan, præcist finde deres egen positionering på markedet. Selvom der altid har været et ordsprog hedder "No Falcon after the 9 (10) Generation", er det faktisk fansen, der ikke kan acceptere, at Predator-seriens placering er ændret. Hvis du er en kænguru læder med en friktion strimmel elsker, så du opfylder det nuværende marked nærmest de "gamle Falcon følelser" af produktet bør være Nissan version af Mizuno Wave Ignitus 4; hvis du kan lide Boge Ba, Özil og Ali Denne slags kreative spiller elsker at passere kontrol, så den nye Adidas Predator 18+ FG er det bedste valg for dig.
Adidas fra velkendte tyske sportsudstyr mærke grundlagt af Adolf Dassler i 1949, producerer sportstøj og sportsudstyr, den vigtigste funktion af sine produkter, herunder sportspræstationer serie, den vigtigste tendens i kløver serie, en serie af fritid NEO-serien.
Billige 2018 Adidas Predator 18 FG Fodboldstovler Salg var engang en af ​​Adis mest klassiske fodboldsko. Det første udseende i 1994 annoncerede suspensionen af ​​produktionen i 2015. I den 21. og 14. generation oplevede Falcon-serien de strålende år af stjerner som Zidane og Beckham. Og bare i den 17. november vendte Adidas klassiske Falcon-serie tilbage.
Selv om Falcons reinkarnation ikke havde den ikoniske valgus tungen,Billige 2018 Adidas Predator 18 FG Fodboldstovler men har adidas nyeste teknologi velsignelse, er præstationen absolut toppen af ​​Falcon serien. Den øverste model PREDATOR 18+ FG bruger det primære Primeknit vævet sokdæksel design, der giver op i tungen; PURECUT ingen sko design øger fodens berøring. Vamp og vrist region tilsat friktion gummiliste, der dækker den øvre NON STOP GRIP (NSG) 3D berøring bump stiger. Adi's Boost Technology er blevet tilføjet til mellemsålen for at give fremragende dæmpning og fremragende fodarbejde. Letvægts SPRINTFRAME ydersål med TotalControl spikes, der er i stand til at styre bolden ved høj hastighed stabilt greb.