Billige 2018 Adidas Predator 18.1 FG Fodboldsko Online Salg

Posted by admin 26.02.2018 0 Comment(s)

Billige 2018 Adidas Predator 18.1 FG Sort Hvid Guld Fodboldsko Salg

Ingen røde folde tungen, Adidas Fodboldstøvler ingen uafhængig friktion strimmel, uanset hvilken vinkel ligner Predator 18 nye værker fra Ace serie, denne sko, som det, der kaldes Predator? Svaret er gnidning bar! Dette er hjertet i Adidas Predator-serien kvaliteter, før hver generation af "Falcon" er det eneste fælles element. Folde tungen vises ikke i den første generation af Predator og Predator X og fjernes igen fra begyndelsen, det klassiske sort og hvid farve rød farve vises ikke i den første episode er ikke første gang, med undtagelse af friktionsstrimlen er de eneste uforanderlige elementer Predator . Er der en friktionsstrimmel på Predator 18? Selvfølgelig, Adidas hjælp af en ny tre-dimensionelle strik kunst flettet vamp håndfladen af ​​en gavnlig punkt af 3D linjer, videre med indførelsen af ​​nye SMEDET KNIT strikke struktur, med vejr CONTROLSKIN Technology, Predator friktion strimler 18 er nye og tekniske spørgsmål a. Før vi kan se ENJOYZ Predator serie gennemgang, i virkeligheden, så tidligt som i Adidas Predator Touch begynde at kigge vamp friktion Fodboldstøvler Adidas strimmel mere optimeret design, den første er, hvordan man laver naturlig bøjet påvirker ikke ovenpå foden touch, lad friktion strimmel forandring Tynd, tynd, partition distribution Dette er det design, der en gang dukkede op. Imidlertid har i 2017 færdiggjort fodboldskofremstillingsteknologi i løbet af springet i dag, den nye "Falcon" har ikke længere brug for disse gummistøvler. Dette er et teknologisk fremskridt.
Predator 18 er også en fortsættelse af ess-serien. Ess-serien fra begyndelsen af ​​adhering til nogle af de kvaliteter Predator, husk Ace 15.1 fodboldsko overruller grid linjer det? Selvfølgelig, Es 16 åbnet et nyt kapitel i adidas fodbold, Primeknit strik materiale og ingen snørebånd udstyr designet til at gøre fodbold igen taget et solidt skridt fremad, Es 17-serien til gengæld forstærker denne udvikling. Nu Predator serie genfødsel, bør Predator 18 fodboldsko selvfølgelig tage sin kerne i vejen. Dette er en fortsættelse af fordelene.
Derfor er Adidas Predator 18.1 FG den umiddelbare Predator 18 en ny generation af "Falcon", efter Ace-æra Predator bør være sådan her. Ser tilbage nu, måske for to år siden, havde Adidas allerede arrangeret spillet, bevidst lad Predatoren sovende igen i den nu fantastiske form for regression. Selvfølgelig har hver EZer sin egen "Falcon" i tankerne, og følelser er uvurderlige, i stedet for at prædde Predator 18 her.
adidas Predator 18 FG ydersål anvender et nyt design, anvendelse af CONTROLFRAME teknologi og dual-density nylon ydersål sikrer støtte, rebound, letvægts effekt, nye designs og kombinationer af tappe viser kontrol karakteristika skoene. Hvor effektiv i den faktiske kamp?
Ydersål forfod blød moderat,Adidas Predator når stomp kan bøje med de naturlige fødder, mens den midterste CONTROLFRAME "crack eksplosion" fremragende støtte højderyg hårdhed, effektivt at sikre den kraft af buen, men også sko med fødderne gør hver En slags vridningsbevægelse med stabilitet. Spike er uregelmæssige geometriske former, både for at sikre greb og fleksibilitet er ikke den eneste "fejl" er 15mm i længden og 11.6mm foran søm efter søm på kunstgræsbane for meget for nogle (FG var ikke beregnet til kunstgræs banen Design, dette skal være klart), især i vinter kunstig golfbane. Da den nuværende version af ydersålen endnu ikke er blevet udgivet AG, kan så edgy venner kun gøre med FG. Men her at påpege, at selv om pigge temmelig lang, men det rører ydersål fornemmelse på kunstgræsbane meget stabil, ikke spikes Ge fødder, fordi spidsen for "roll-over" status for hele testprocessen ikke vises.
Ingen traditionel gummiliste Predator øvre friktion, skabe en stærk og hjælpeudstyr passerer skud, når lysbuen er stærkt reduceret, selvfølgelig, er en tilføjelse magt skud også reduceret, ny øvre stof slibende stribe er at være mere opmærksom på bolden Og effekten af ​​færdiggørelsen af ​​færdigheder, og lad den bløde øvre være passende for at øge friktionsvirkningen. Så håber den nye "Falcon" gør det muligt at gengive Bayesian kurve igen, fe noget urealistisk, ville det hjælpe dig fuldstændig Chuandang Alis ekstraordinært. Selvfølgelig, hvis du er et frispark mester, så hvad skal du bære såkaldt det?
Fordi vi har den nye Adidas Predator FG teknologi af friktion stribe Adidas Predator serien kan annoncere generøse afkast, mens nye sko Ace også fortsætter traditionen og de klassiske elementer i serien, og foretage en omfattende opgradering, så Predator 18 er virkelig den nye "Falcon". Stof, sokker, nylon ydersål, 230 gram vægt, hvilket klart er et par mere videnskab og teknologi, mere for at imødekomme behovene hos moderne fodboldkamp støvler. Ikke tilfreds med farven er ikke vigtig, gode kampsko er nøglen. Den første oplevelse synspunkt, dette nye par "Falcon" Xiaobian gerne, uventet godt at bære. Nu skal du vente lidt på en klassisk farve