Billige Fodboldstøvler-Nike MagistaX Proximo

Posted by admin 13.10.2016 0 Comment(s)

Nike MagistaX Proximo Street TF Fodboldstøvler

I de seneste år, de store spillere på bunden af ​​sko Nike Fodboldstøvler TF kræver forbedret meget, især behovet for en vis grad af forlængelsesflige pigge, spike densitet faldt til en vis grad, så at grebet bliver stærkere. Den nye TF ydersål MagistaX Proximo TF anvendt i overensstemmelse med de behov, som spillere, til husholdningsbrug kunstgræs, let at gøre. Spike sekskantede design, balance af greb og begynde at dreje mobilitet aspekt. Bunden af ​​hver spike har seks ribben, fasthed har også tankevækkende.
Ydersål er slidstærkt gummimateriale under spikes søjle-formede hver eneste sekskant har ekstra ribben. Feet tæt sammen i kraft inde studs og pigge også distribueret en række små pyramideformede nitter, spikes så sammensat blanding af mere kompetente folk græsningsarealer. Den bageste ydersål bruger Lunarlon dæmpning foranstaltninger til effektivt at afbøde virkningerne af bevægelsen af ​​foden. Krave midterste strimmel af syntetisk materiale på den ene side at støtte blødt stof krave, den anden kan også bruges, når iført sko nævne sko.
Nike MagistaX Proximo bærer Lunarlon månens videnskab og teknologi langsom epicenter bund, lys og aldrig deformere, også begge understøttende funktioner. Den første ansøgning i mellemsålen af ​​skoen er på fodbold LunarGato, og meget anerkendt af markedet, og dens tilstedeværelse om den fælles erhvervsmæssig Futsal arena. Nu porteret til MagistaX Proximo krop, og tilsæt den knækkede negle TF-version, som vi ofte spiller de kunstige græsrødder spillere er uden tvivl en god nyhed.
Besiddelse er født Nike MagistaX Proximo transplantation essensen af ​​et stort felt af fusion sko lille fodbold sko er udstyret med en naturlig græs folk Billige Fodboldstøvler lædersko fra tilføjelsen af ​​et valg!