Billige Fodboldstøvler Nike MercurialX Proximo Fodboldstøvler

Posted by admin 25.11.2016 0 Comment(s)

Nike MercurialX Proximo Street Indoor

Billige Fodboldstøvler Kunstig overflade:
Ren kunstige overflade er relativt enkel, så længe læder med en fugtig klud til at rengøre straks tørres af med en tør klud. Undgå langvarig brug at tørre shoeshine sko pleje og olie, som kan forårsage øvre cortex af små revner.
Design Fodboldstøvler Frosted læder:
Dette materiale er relativt enkle overdel ren, blot en lille tandbørste ren og tør hudoverfladen at børste i én retning, for at sikre levetid sko, venligst normalt forsøger at undgå at bære vand og olie kvalitativ kontakt med noget vamp.
Nike MercurialX Proximo Patent Leather Upper:
Dette er den nemmeste at rengøre læder, denne sko en særlig ikke-absorberende, kan vi finde efter en relativt fugtig klud til at tørre med en tør klud for fugt.
Billig Nike Mercurial Fodboldstøvler Særlige stof læder:
Denne metode til rensning af materiale kan påføres med en lille pensel dyppet vand rengøring sko renere beskidt sted, så brug en lille pensel dyppet rent vand, og til sidst med en tør klud til at tørre. For at gøre opmærksom på dette: Brug ikke vand direkte til børsten og børste skoen, så prøv at undgå at bruge skosværte sko pleje, hvilket vil reducere levetiden af ​​sko selv.
A: sko læder, bomuldsklud våd, vride, tørre!
II: maske, mesh meste PV maske, kan du bruge en gammel tandbørste, farves med vand, tørres indefra ud sådanne baner er foran skoen, så skulle det være med retningen af ​​toe sko til sko! børste! sådanne ting vil ikke være for meget snavs tilbage på skoene!
Tør alle over, husk ikke at dirigere eksponering for solen, så sørg gulfarvning hvide sko!
Den korrekte måde er: det gode tørre sko på inde i dit hjem køligt, godt ventileret sted, luftige sted, hvis der er en lille sol, du kan stole på ansigtsservietter, trods alt vådt, fladt på øverste (dvs. alle skodækslet), så det vil ikke ske hvide sko gulning fænomen!