Billige Fodboldstøvler Puma evoTOUCH Pro AG Tilbud

Posted by admin 05.04.2017 0 Comment(s)

Nyeste Puma evoTOUCH Pro AG Fodboldstovler
Deltag Billige Fodboldstøvler evoKNIT strik krave gør hele pakken Puma evoTOUCH AG er blevet yderligere styrket. evoKNIT strikket krave kun wrap anklen, og strækker sig til hele foden, og er forbundet med ydersålen, danner en struktur inde i skoen, øge følelsen af ​​den øvre pakke. Ved denne konstruktion, mindske forskellen mellem evoTOUCH Pro Kangaroo læder overdel med begge fødder, så at den øverste mere passer til dine fødder. Endvidere kan tilsætningen af ​​sådanne form GripTex slidbanemønstre puma paw udskriver på beklædningen og indersålen, effektiv inhibere fødderne til at glide inde i skoen. Denne stærke følelse lader lille slags lås ikke bære sko og strømper direkte sat på impuls, i virkeligheden, du virkelig kan gøre dette.
Puma evoTOUCH Pro AG tilsat SpeedTrack sko ydersål højderyg og GripTex slidbanemønstre, gennem den tidligere ydersål, en bedre ydeevne ydersål torsionsstyrke samtidig give bedre stabilitet under nødstop omdirigere. Tilføj mellemsålen GripTex slidbanemønstre at forbedre friktion mod den glidende sko indersål hård konkurrence. Selvfølgelig, i sidste ende slutte GripTex slidbanemønstre på indersålen også lader dig tegne direkte iført, så for brede fødder og høj vrist er også en spiller kan forsøge at imødekomme støvler af denne tilgang.
Som et par af touch-baserede støvler, evoTOUCH Pro følelse, når bolden kun kan beskrives som en "cool" karakter. Tynd Kangaroo læder øvre giver dine fødder, når bolden "barfodet" lyst, når bolden del af bolden hver gang, og intensiteten af ​​bolden, vil dine fødder være i stand til at opfatte den første gang. Og forsøge at stoppe uden at føle spor rodet bolden under retningsændringer med den tilspidsede klampen ydersål.
Et par har en "barfodet" sko som følelsen af ​​bolden, når de passerer præstation vil ikke lade dig ned. Det eneste du skal gøre er at passere en god forståelse af stedet og bestræbelser på at tilbyde præcis passerer til holdkammerater. Desuden kan ingen spor af "ren" vamp vamp yderligere at forbedre den taktile fornemmelse, når de passerer.
Som en læder støvler, PUMA evoTOUCH Pro i skuddet eller har en manglende erfaring med læder støvler tvinge fælles problem. Men tænk over den vidunderlige følelse bragte vamp, der ville gå at klamre sig til volley det? Stærkt optagesekvens mere prøvet Tui, gnide skudt dette mere elegant måde skudt skyde færdigheder, med fremragende touch øverste, kan meget vel forstå det sted, hvor bolden skudt, spille mere tricky vinkel skud.
Som PUMA lanceret en ny serie af støvler, Puma evoTOUCH Kangaroo læder overdel med en slank strik krave og evoKNIT bolden med en bedre fornemmelse af følelsen af ​​pakken, GripTex slip påført på kraven, indersål og mellemsål linjer til fuldt ud at undertrykke dine fødder glider i skoen. Fra den berøringsfølsomme synspunkt, PUMA evoTOUCH Pro er absolut værd at starte, men forudsætningen er et must for sine pigge af høj kvalitet spillesteder.