Billige Nike Magista Obra Fodboldstøvler Combat Anmeldelser

Posted by admin 27.09.2016 0 Comment(s)

Nike Magista Obra FG

Iført komfort: Den foden Nike Magista Obra meget komfortabel, takket være dens Nike Fodboldstøvler Flyknit trikotagestof sejhed pakke fra start til slut af hele foden er simpelthen uovervindelig. Ja, der er uden fortilfælde problemfri følelse af pakken, og ikke lidt ubehageligt pres, tæt på foden som en anden hud, eller lignende sokker i almindelighed, signifikant forskellig fra fortiden alle de traditionelle sko foden følelse.
Det er prisværdigt, at sko blonder huller strækker sig fra begge sider af kroppen ud af fluelinen, når du omfavne reb stomp godt stram mund, forfod for at forhindre deformation på begge sider, sikre større greb slidbane. Og fordi blødhed og sejhed, en følelse af spænding stof materiale og ikke så hårdt, som generelle sko rayon materiale, selv når bøjning fremad undertrykkelse fod håndflade.
Øvre: Samlet, da det er designet som perfekt, jeg kan tydeligt mærke de producenter hævder, at en revolutionerende effekt, der ikke efterlader. Og åndbart stof overdel til varmeafledning er meget god, selv når kører vristen har en cool følelse, denne traditionelle sko er ikke. Stereotyper og ekstern TPU hæl wrap rækkevidde er på plads, efterfulgt af låse følelse og fodsåler som en enkelt enhed, en følelse af sikkerhed.
Den sko krave: Dette er en af ​​de undergravende design Nike Fodboldstøvler. I de første par gange, når til fods er meget god, samt integriteten af ​​pakken er kan siges gode, sko og fødder, der skal kombineres.
Ydersål: ydersål Billige Fodboldstøvler Magista meget afbalancerede, koniske pigge greb stærkt greb, selv en lille "snigmorder" smag, og negle igen for at ændre tiden og meget fleksibel. Fra storetåen til hælen holdning om forlængelse forstærkning stråler, når passerer stomp, kan du tydeligt mærke kraften fra front til bag, feedback og støtte meget hurtigt.
Nike Magista Obra virkelig bragt os hidtil uset barfodet oplevelse - fleksibilitet, skalerbarhed, meget høj følelse af pakken, men også for en række fodtype kompatibilitet er uovertruffen ved andre traditionelle sko. Dette skyldes primært Flyknit trikotagestof, der anvendes i fodboldstøvler, jeg tror, ​​det er en succes.