Billige Nike Mercurial CR7 Nike Fodboldstøvler Tilbud

Posted by admin 15.08.2017 0 Comment(s)

Billige Nike Mercurial Superfly CR7 AG Herre Fodboldsko

Nike Fodboldstøvler To par snørebånd er centreret symmetrisk design, men over toppen af ​​tungen og overdel er integreret design, og har desuden en sølv reflekterende virkning på snørebånd, behøver Victory ikke denne behandling en.
Bemærk også, at der er et mellemrum mellem det yderste lag og den øvre tunge Victory, selvom den øvre stof og tunge, krave integral vinder syet, men denne konfiguration er ringere i integration over toppen så Qiang Lie. Med andre ord, kan du næsten mærke sliddet over toppen er der mindre end en snøring system, men hvis der er en følelse af sejr snøring system er relativt stærk.
Super top CR7Logo er slags skinnende sølv pulverbelægning proces, en stærk følelse af tre-dimensionelle, perspektiviske virkninger er stor, men ulemperne ved denne fremgangsmåde er at være bump, stød og friktion når forekomme kaste risici.
Nike Mercurial CR7 Sejr her på mange lurvet, direkte brug af den øverste trykprocessen, er der ingen tredimensional fornemmelse overhovedet.
Tilsvarende ultra-top Mercurial prægede ord, der anvendes termisk pasta TPU teknologi samt skrifttypen af ​​bittesmå striber, Victory her er stadig en vamp udskrivning.
Ser op langs hælen, over toppen af ​​artiklen er efterfulgt af en varme limning af PU, PU bånd for at undgå at påvirke komforten i achillessenen, er den dynamiske krave ikke dækker det område, vi er i stand til at se den nøgne suturmateriale.
Sejr her er integrationen af ​​stofkraven struktur.
Selvom par ,Mercurial CR7, sko anvendes i high-top sko, stof krave, men kravematerialet og vævning metoder er ikke det samme.
Super top stof krave garn er betydeligt mere delikat, CR7 Superfly den samlede form tættere, opretstående, og i positionen af ​​anklen og en omvendte trapezformede striber. Angiveligt, Nike bevidst tykkelse og styrke forbedring i dynamisk krave SF5, er målet at give lidt mere ankel beskyttelse, på samme tid, hvis du har SF4 og SF5, kan det sænke kontrasten, kan virkelig mærke kraven SF5 dette har styrket.
Sejr krave side af stoffet garner at være en masse af rå, og hele krave del af det er en dobbelt lagstruktur, så det ser lidt løs stereotyper, ikke som super-elastisk top så fuld.
Nike CR7 At spille et spil, kan super top krave ses med en høj kvalitet merino uld sweatere, og Victory ser her som en almindelig strik sweater. Specifikke forskelle vi give fuld spille til fantasien hjernen bedring.