Design Nike Fodboldstøvler Tilbud - Nike Tiempo Legend VII FG Udsalg

Posted by admin 29.11.2017 0 Comment(s)

Købe 2017 Nike Flyknit Tiempo Legend VII FG Herre Fodboldsko Outlet

Selvom Design Fodboldstøvler øvre materiale i deres kvalitet, men kænguru læder har en delikat touch endnu ingen kan. For kænguru fodboldsko spillere, en lav profil, mørke sort for bedre at vise den unikke tekstur af læder. Som repræsentant for Nike traditionelle støvler, denne sommer lancerede Nike Tiempo Legend VII FG støvler til sin fremragende touch og følelse af pakken har vundet ros af spillerne og spillerne, men den første episode af sort og gul farve kan naturligvis ikke vise hele spektret af Øverste lædertekstur. Derfor har Nike frigivet den helt sorte "Academy Pack" Skole kit klart det bedste valg for dette show er blevet tekstur af læder støvler. Den nuværende "ny forståelse" vil føre dig til at nyde et andet medlem af denne suite af pakker, og kan bringe hidtil uset oplevelse for din bold Tiempo Legend VII FG "Academy Pack" fodboldstøvler.
All-sort udseende Nike Fodboldstøvler kun at styre spillet mere på linje med den midtbanespiller afdæmpet, rolig stil, mens sort farve kan bringe det unikke tekstur af læder Kangaroo læder overdel har. Og det vigtigste er, at Nike Tiempo Legend VII FG Nike frigivet til de lyseste store sko, der punkt V i denne all-sort farve og farven er næsten den samme kollegium. For dem, der ser den store V udtørring limited edition sort farve misundelig på spillerne, kollegium farve Nike Tiempo Legend VII FG støvler virkelig lade dig få det bedste valg for høj kraft gitter.
Nike Tiempo Legend VII FG i det øverste, øverste Kangaroo ingen spor ikke blot øge følesans bolden, men også til vamp har forbedret holdbarhed. Selvfølgelig Flyknit første gang i denne traditionelle støvler flyve vævet materiale til at gøre sko mere fleksibel krop portion pasform, er komfort niveau blevet stærkt forbedret.
Den nye Fit-Mesh teknologi til at skabe vamp foret med Flywire fluelinen tre implanteret gøre denne legendariske støvler støvler har haft oplevelsen er ikke blevet pakket, med integrationen af ​​Flyknit flyve vævet tungen, Tiempo Legend VII bragt Kom pakkeoplevelse giver dig virkelig mulighed for at fokusere mere på spillet.
Sammenlignet at tilpasse AG-Pro ydersål af kunstgræs banen, Nike Tiempo FG-version, der anvendes af Nike Hyperstability er den bedste partner Nike Tiempo Legend VII FG støvler. FG-ydersålen, der anvender en lang række studspidser, giver en god kombination af greb og fleksibilitet. Koniske stutterier selv har et godt greb og mobilitet ydeevne, med den midterste og forfod forfod pigge og pil-formede spids af kniven søm, starte hurtigere reaktionstid, så du lettere kan kaste forsvarer entanglement. Ud over retten til at lade dig vise flere "at tvinge" pigge, indersål og mellemsål indeholder også Nike Grip teknologi til at reducere slip, så du lægger fokus på spillet.
Nike Støvler Low-key og fuld af tekstur helt sorte udseende, tilføjer mange nye teknologi gør denne traditionelle støvler og bringe en bedre oplevelse indpakket bold føler for dig. Selvfølgelig, hvis du spiller godt nok mødested, så nye Hyperstability ydersål gøre dig til en mere dominerende præstation inden for ejerskab. Ønsker du at føle den unikke charme af læder-lignende, og bliver overlegen domstol midtbanen maestro, så er denne sorte støvler vil være din bedste valg.