Fodboldstøvler Adidas Christmas Adidas X 16+ PureChaos

Posted by admin 31.10.2016 0 Comment(s)

Adidas X 16+ Purechaos FG/AG Fodboldstøvler

Fodboldstøvler Adidas fremtid ligger i deres egne hænder, deres dristige design er virkelig vellykket eller forvirring? Det skal siges Adidas lancerede X16 + til noget godt. PureControl er "boss" Boss, så PureControl det? Er "Reign" Nå trone?
Adidas Støvler orange Techfit materiale synes at være fremspringende krave, men stadig over Obscure, ser og sølv overdel stærk kontrast. Heel sko og Adidas fra 2,0 PrimeKnit siden gentagen brug designe en ubrudt, men i en separat kig på det tidspunkt, der er lidt mærkeligt. Et par sko til at holde op med nogle sølv fremskrivninger, dets effektivitet vi vil diskutere om kort tid. Hvis der er noget galt med udseendet af stedet, er jeg bange for, at blonder hætte og sko er direkte forbindelser. Hvis forbindelsen kan foretages på fast farve er endnu mere perfekt, den nuværende lokale forbindelse er gennemsigtig, så vi kan se sine spor. Selvom kun de forskelle i udseende, men hvis vi kan foretage forbedringer, kan det forbedres, kvaliteten af ​​disse sko, det er mere på linje med ultra-top Adidas positionering det.
Dette par er kendt som "kaos" fodbold SHOES hvorvidt elastisk medium, komfortable at bære? Eller du skal fastgøre snørebånd kan forstå fordelene ved disse sko?
 "Comfortable", ville det være vanskeligt og titler som "kaos" sammen, men lad både Adidas X frembringes mellem krydset. Disse sko ikke bruger prestigefyldte Primeknit materiale, men Adidas forsøger at gøre for at gøre skoene blevet en af ​​de fodbold sko stilarter på markedet mere komfortabel. Selvfølgelig er det er udstyret med et snørebånd, men før fastgøre snørebånd, kan du allerede føler komfort af sko.
Hæl og forfod af foden med et tyndt lag af pude til at forbedre komforten, dens effekt er meget indlysende. Jeg begynder at bære, bare føler sig trygge, men selv om dens form gradvist i takt med formen af ​​foden og synes at være mere passende. Den anden store funktion er at hjælpe afbøde foden låst i skoen, samtidig rolle blonder er mere om låsning armering snarere end den vigtigste lås. Laces bevaret eller gode, i hvert fald det gør fodboldstøvler låsning overensstemmelse med de fleste folks vaner.
Adidas X 16+ PureChaos pass og skudt helt bemærkelsesværdig,Adidas Christmas fra dette punkt kan du få et glimt af skoen er velmente i produktionsprocessen. Selvom skoen har en række højteknologiske gimmicks, men langskuddet bestræbelser på at passere ud nøjagtig, er meget imponerende.