Fodboldstøvler Nike Halloween-Nike Mercurial Superfly Udsalg

Posted by admin 29.10.2016 0 Comment(s)

Top Nike Mercurial Superfly IV FG Fodboldstøvler

Legender om oprindelsen af ​​Nike Halloween har mange versioner, den mest almindelige opfattelse, det er før Kristi fødsel fra den middelalderlige Vesteuropa lande, herunder Irland, Skotland og Wales, hvor flere mennesker kaldte de middelalderlige Vesteuropa Druitt mennesker. Druitt nytår den 1. november nytårsaften, unge mennesker, som der er druid hold, iført alle mulige mærkelige masker, der bærer et udskåret radise god lys (sent brugerdefinerede græskar Department Medieval Vesteuropa den tidligste ingen græskar), de går i landsbyen. Dette er faktisk som en fejring af høsten på det tidspunkt, og der siges at være "Halloween", legende, at den døde sjæl i denne verden vil besøge tærsklen til Halloween, siges det, at folk skal have lov til at besøge for at se spøgelset af en vellykket høst og afsmeltede spøgelser en solid gæstfrihed. Alt brand og lys, for at skræmme et spøgelse, men også for spøgelser belyst rute guide deres tilbagevenden.
Faktisk lige før toppen af Fodboldstøvler Nike ​​Super Series er ingen AG ydersål. Men som det kinesiske marked i de seneste år, at Nike interesse og opmærksomhed, og tilpasse sig den meget roste AG ydersål for Kina endelig dukkede op i ultra-top-konfiguration, hi big Ben & Poors budskab!
En ny generation af Superfly er en af ​​de største salgsargument er gimmick Flykint teknologi til at skabe en ny og dynamisk high-top sko krave.
Toe opretholdt assassin familie stamtavle, slank. Han sluttede på den øverste Fodboldstøvler Udsalg Nikeskin og hot melt materiale naturen og i sidste ende top sneakers eksklusiv videnskab og teknologi: ACC teknologi for at sikre den øverste tørre i dårligt vejr. Integrationen af ​​tungen er også bygget af Flykint teknologi, god duktilitet, og kan effektivt forhindre gummipartiklerne og andre fremmedlegemer ind i skoen lageret. Sko og ydersål stikning op på en centimeter område er mere glat, tydelig øvre ujævn. Og det er designet til at øge kontrollen med bolden ved disse kornet fuld vamp.
Nike Mercurial Superfly er vævet ind kabler og Flywire øvre, effektivt trådgitter overdel af styrke og sejhed. Indersiden af ​​buen er glatte overdel relativt stort areal. Dynamisk krave er at hovedet til foden, ankel og underben integration, styrke bolden touch. Begge sider af hullet-formede huller, for at hjælpe med at sikre en høj permeabilitet. Mere fleksibel ydersål med en ny fuld opladning af kulfiber chassis til at hjælpe spillere får en reaktion kraft fra jorden. Ydersål omkringliggende pigge brudt negle risici stadig eksisterer, så vi rådgive eller eventuelt at finde en god lille mødested.