Information Om Billige 2018 Adidas Predator 18 FG Fodboldstovler Salg

Posted by admin 23.03.2018 0 Comment(s)

Billige 2018 Adidas Predator 18 FG Sort Hvid Guld Fodboldstovler Salg

Det er et ansvar at arve navnet Falcon. Dette par Billige Adidas har en perfekt balance mellem kontrol, magt, komfort og visuelle effekter. For spillere, så vigtigt som evnen er personlighed. Alt dette er repræsenteret af Falcon. Lad os tage et kig på, hvad der gør Adidas spændende til Predator 18+, som er blevet genfødt i to år.
Utvivlsomt, Adidas Predator 18+ FG, som Falcon-seriens tilbagevenden, bærer for meget håb. Men bekymre dig ikke for meget. Selvom spillerne alle vil have den nostalgiske Falcon: den røde tunge, læder overdel og frie spark. Alt dette er forståeligt, men samtidig kan vi ikke forvente, at Adidas går tilbage og bruger det gamle design. For mere end et årti siden havde fodboldsko ikke nogen grund til at komme ind på arenaen igen - der er mange forskellige teknologier.
Så vores første forslag til Predator18 + er at se på det med et åbent øje. Selvfølgelig er vi også fans af den gamle Predator, men bedes ikke sammenligne Predator 18+ med Mania, Powerswerve, Absolute osv. De er jo to meget forskellige produkter.
Det er heller ikke muligt for en fodboldsko at blive en klassiker på markedet. Grunden til, at den tidligere Predator er klassisk, er fordi der er superstar velsignelser på de klassiske øjeblikke - Beckhams fuldmånesscimitar, Qi Zu's UCL-finaler og så videre. Historien om Predator 18+ afhænger af Ali, Pogba og Ozil, som vil skrive til Predator18 + på vigtige øjeblikke, som f.eks. Verdensmesterskabet.
Vil dagens børn tale om Predator 18+ så meget som vi gjorde, når vi talte om Mania eller Accelerator? Anslået ikke. Men det skyldes, at i begyndelsen af ​​1990'erne og begyndelsen af ​​2000'erne, da Predator netop blev lanceret, var dens design og innovation på det tidspunkt usædvanlige. På det tidspunkt var der ikke mange valg eller innovative teknologier til fodboldsko. I dag er forskellige fodboldskoteknologier oversvømmet markedet, så det er endnu vanskeligere for et par sko at skille sig ud fra mængden. Der er nu og da nye sko og nye farver.
Predator 18+ som en ny generation af ess er en doven adfærd. Faktisk ser det ud til at være lidt som i starten, uanset om det er formen eller strukturen uden snørebånd, men ligheden er også begrænset til dette. KONTROLSKIN på det ydre lag af Predator 18+ er meget blødt. I nærheden af ​​den øvre gummistruktur kan dine fingre næsten falde ind i det øverste slagområde.
Med hensyn til visuelle effekter eksisterer Predator DNA stadig. De tre hvide stænger og en røde røde, Predator-logoet på hælen og gnidningsstrimlen på oversiden. Dette er den moderne Predator. Der er ingen tvivl om dette. Eller, hvordan tror du det er den seneste Falcon, ikke Ace?
Når du er på dine fødder, vil du føle at dette par sko er pakket omhyggeligt. Dette er normalt. Vi anbefaler, at du vælger sko i forhold til fodens normale størrelse. Det vil først være lidt tyndt, men det bliver gradvis mere og mere behageligt. Hvis du virkelig ikke kan tilpasse dig følelsen af ​​at være for stram, eller hvis dine fødder er for brede, anbefales det at købe halvdelen af ​​størrelsen.
Dette er det mest interessante sted. Faktisk, fordi Predator 18+ er så indpakket omkring dine fødder, føler du, at du kan løbe hurtigt. Det føles som, at skoen bliver en fod i stedet for en sko som en del af foden. Er den slags mærkelig?
Prædatorens følelse er designet til at styre bolden. Nogle fart fodboldsko er designet til at nå fodbold før modstanderen, mens Predator 18+ er for bolden. Selvfølgelig er den berømte Predator Rub Bar ikke så åbenlyst som den var tidligere, fordi den fokuserer på bolden, ikke hvor meget friktion kan tilføjes til et frispark.
CONTROLSKIN er et meget fremtrædende punkt. Det gør dig meget hjælpsom til at stoppe bolden, især når det kommer til høj besiddelse. Den øverste gnist stripe fungerer godt for at buffre bolden, så du nemt kan stoppe bolden.
Adidas Predator Ingen sko design gør det muligt for et stort område inde i skoen at passere bolden, men Predator 18 + 's navn kommer fra styrken af ​​sit skud. CONTROlSKIN gør hele øvre følelse som SweetSpot. Tidligere Predator har fremhævet den ekstra støtte til skyde inden i bue, hjælper med lange passeringer og yderligere velsignelser til boldrotation, men Predator 18+ er forskellig. Positive fodvolley er dens styrke. I de sidste par år har vi prøvet alle slags sko. Skoernes hastighed ramt bolden er meget lille, og kontrollen med fodboldskoene rammer bolden er større, men Predator18 + er det mest kraftfulde skud vi har prøvet de seneste år Skarpt våben.
Fuld skud føler sig mere magtfulde og præcise. Den tidligere Predator fik dig til at føle, at du ikke kunne tænke på lobernes vinkler. Predator 18+ giver dig dog lyst til at tage et fuldt skud. I virkeligheden gør CONTROLSKIN dig til at føle dig mere magtfuld og skyde mere præcis.
Første indtryk på foden er, at Predator 18+ ser meget bedre ud på hendes fødder end hun ser alene ud. SOCKFIT-kraven er blevet udvidet, så den røde glider foran den og fremhæver den moderne Predator.
Adidas Predator FG Det kan måske virke for stramt først, men det er normalt. Generelt ser folk designen uden snørebånd, og de tror det er løs, men det er ofte det modsatte. I starten vil skoene være lidt overkorrigeret, og manglen på snørebånd kompenseres ved at trykke på fødderne. Fødderne åbnes i modsat retning. Det vil ikke vare længe før fødderne føler sig godt tilpas.
Så vidt det føles som om det ikke var som fortidens falk, er det bestemt ikke det, fordi det slet ikke er. Vi har altid sagt, at Falcons er vendt tilbage, men så længe du sætter på det, vil du forstå, at falken ikke vender tilbage, men har hoppet. Dette er Predator 2.0
Selvfølgelig kan high-top sko kraver være ubehagelige i starten, men de ser meget bedre ud end Ace eller andre mærker af high-top sko. SOCKFIT kraver spiller en rolle i fastgørelsen og beskyttelsen af ​​anklerne, ikke i kaos. Bedre end Nemezizs krave.
 Den ANATOMISKE sko øverste giver en god lås. Du kan virkelig mærke, at fødderne er solide i skoene. Mennesker, der ikke går gennem sko uden sko, har en tendens til at bekymre sig om at ryste deres fødder i skoene. Der er ingen grund til at bekymre sig om dette. Samlet set er Predator 18+ en meget omfattende fodboldsko. Ikke alene er det behageligt at bære, men det har også højteknologiske assisterede pass og skud, men det har også en lettere følelse, så du ikke kan hjælpe, men tænk hvad du ellers kan ønske dig i Predator i 2018? Ja, hvis den røde valgus-tunge er smukkere og nostalgisk, vil Adidas ikke gå på kompromis med præstation for at gøre visse store navne lykkelige. De vil ikke gøre dette.
Det bedste,Adidas Fodboldstøvler de kan gøre, er at designe de bedste fodboldsko til de bedste spillere, og det konserverede Predator DNA og klassiske farver er bare isen på kagen. Predator returnerede ikke det, Nirvana!