Kobe Billige 2018 Adidas Predator 18+ FG Fodboldstovler Tilbud

Posted by admin 01.06.2018 0 Comment(s)

Adidas Predator 18 FG Fodboldstovler

Som et af de mest kendte sko i adidas fodboldskoens historie har Predator Falcon's navn en høj popularitet både i dagens fodbold og fodboldsko. Efter at have gennemgået forskellige re-enactment begrænsede udgaver af stir-fry, og Renren Beckham personligt fremmet det, Predator 18 officielt debuterede! Denne gang bringer vi os flagskibskoene i Predator 18 serien: Adidas Predator 18+ FG. Efter at have samlet Adidas 'nuværende topteknologi og fulde Predator Falcon-følelser, er du nødt til at beklage, at Adidas Predator 18+ FG faktisk er anderledes!
Den røde boks Adidas Predator kan ses på toppen af ​​skoeskassen. På den ene side er temaet navngivet, og på den anden side elsker folk Falcon igen. Nedenfor kan du se det med småt på engelsk og fransk er de to linjer, oversat betyder: Jeg følger mit hjerte, der var instinkt, jeg førte, jeg dominere! Giver en meget dominerende følelse.
Efter genvinde Predator Falcon, Adidas Fodboldstovler kan du se ved første øjekast det er en maverick eksistens. Takket være den løbende af moderne videnskab og teknologi fodboldstøvler udbytte og lægge ACE-serien, Adidas Predator 18+ FG fortsætte med at bruge ACE 17+ høj top udseende, men forskellen er, at skoen 18+ FG Adidas Predator stof krave med en første efter undertrykkelsen Yang skråning, med denne krave hældning design, udseendet af skoene ser sød og livlig masse, men også en offentlig high-top sneakers skiller sig ud.
Træd tilbage to år igen vender tilbage, vil Adidas Predator 18+ FG ambition bestemt ikke med dette, Adidas Predator fra det overordnede udseende være i stand til at se på den for at se, at det er ulmende frisk.
Lad os se på det mere bekymret over omfanget af sager tå, Adidas Predator 18+ FG bue opadvendte tå er normalt niveau, hele tå er ikke meget fuld, nogle af den forholdsvis flade, muligvis for de mennesker og opadvendte tæer også Ordene er ikke så venlige.
Primeknit stadig mere sofistikeret teknologi er nu blevet den vigtigste Adidas s stof, som selv har en række forskellige egenskaber til at lade friktion strimmel ControlSkin teknologi og ikoniske Predator Falcon integration. Selvom den hakkede bulge giver en meget stiv følelse, er den specifikke følelse virkelig ideel. Hvis man trykker på øvre med hånden, kan man tydeligt mærke blødheden og elasticiteten af ​​hele øvre. Linjerne i det indvendige vinkelområde er stadig meget indlysende, formodentlig i stand til at spille en meget god boldkontrol effekt.
Adidas Predator FG, som også introducerer en ny Forged Strik strikning teknologi, hvilket gør friktion bånd sko ikoniske Predator Falcon fodbold bliver mere delikat og fastgjort til foden. Uden for kroppen af ​​skoen hvide tre bjælker stadig varmt PU klæbestrimmel med en frynser, foruden spille rollen som branding også påtage sig rollen med at støtte den øverste.
Primeknit stof til at skabe Sockfit Collar krave denne gang igen undergrave tidligere design, og bag krave er ikke længere i samme vandrette plan, men lavt efter høje. Falconens ydre beskyttelseskop er meget lav, for at øge beskyttelsen af ​​hælen, ud over brugen af ​​et ruskindsmæssigt materiale, tilføjede det også en meget tyk svampesandwich. Det lader til, at dette design af hælen ikke har nogen skjulte farer. Det afhænger af alles reelle feedback.
Adidas Predator 18+ FG ydersål vedtages Controlframe nyt design, med letvægts nylon materiale, den overordnede følelse er stadig meget let og fleksibel. Stifterne er udstyret med uregelmæssige polygonale stifter, der giver folk en fornemmelse af den forbedrede version af Nitrocharge.
Også at minde alle, er Adidas Predator 18+ FG hænder inden udgangen af ​​Boost implanteret materiale, men og hele håndfladen Boost ACE 17+ PureControl forhold til dette synes at have mindre med den mistænkte. Forfodspidser kan ses på overfladen af ​​striberne og retikulære mønster af to linjer, der er designet til at forbedre spidsens greb.
Sko er monteret sammen med den seneste hot Boost indlægssålmateriale, med en tykkelse på 2 mm, ovenstående er også dækket af et lag af 1 mm tykt luvstof, hele indersål selv har en meget god komfort, har en vis virkning af anti Gem Jordskælvet er også meget ideelt.
Efter en kortvarig kontakt med re-afkast af Billige Adidas Predator 18+ FG Fodboldstovler, det ændret det traditionelle billede af fortiden i hovedet på folk, kan det siges helt nyt Falcon undergrave min opfattelse af Falcons. Den første er udseendet, ingen blonde stof krave og det følger de moderne fodbold sko mest populære stil high-top støvler, Primeknit stof materiale for at gøre det i betragtning, mens Falcon friktion ikoniske design og det ser blødt og behageligt, det er fortiden, jagt Ørnen gjorde det ikke. Og det tilføjede også en meget fashionabel konfiguration som Boost, ControlSkin og så videre. Den luksusemballage, der kan sammenlignes med sko med begrænset udgave, oversteg også vores forventninger. Kun fra et statisk synspunkt Adidas Predator 18+ FG faktisk fremkalde vores ønske om at købe, til, hvordan udførelsen af ​​faktiske bekæmpe, men du fortsætte med at se frem til vores opfølgende evaluering af faktiske bekæmpe bringer.