Nike Fodboldstøvler Billig Nike Magista Obra Fodboldstøvler

Posted by admin 23.11.2016 0 Comment(s)

Nike Magista Obra II FG Gul Grøn Orange Blå

Vi plejer altid for Nike Fodboldstøvler doven og forsømt vedligeholdelsen af ​​skoene, men der er slidt på egne ben, ledsaget af sin egen "domstol kamp" følgesvend, så du vil vide, hvordan til at vedligeholde det er. Her giver vi dig nogle metoder:
Først, Billige Fodboldstøvler rengøring er meget vigtigt, det første skridt er at gøre den rene fodboldstøvler vedligeholdelse. Vi kan forberede nogle rene sko gadgets såsom: brug af læder renere og en nylon børste til at rengøre belægningens overflade og sko, så ren med en fugtig klud til at tørre af.
Efter de sko med rensemiddel til hele dobbelt belagt med en passende vandafvisende, især i suturer og metalspænde del, bør styrkes, hvilket er lædersko komplet vedligeholdelse garanti. Hvis du bruger det den næste dag, kan du anvende et lag af fugtisolering agent til at opretholde den foregående dag, så gør dine sko til dine fødder mere tørre.
Det Nike Magista Obra er vigtigt at holde sko tørre, vi kan spilde papir fyldte sko, der langsomt fortynde fugten inde i skoen, og derefter fra tid til anden skal udskiftes vådt avispapir (undgå, ikke at lade skoene tørre hurtigt, det eksponering i solen).
Endelig skal du huske at regelmæssig Billig Nike Magista Fodboldstøvler ko fodbold sko vedligeholdelse, en gang hver par måneder på skosværte. Vi håber, at disse små fodbold sko vedligeholdelse metoder kan give dig noget hjælp!