Nike Hypervenom Phantom III DF FG Nike Fodboldstøvler

Posted by admin 22.06.2017 0 Comment(s)

Kobe Nike Hypervenom Phantom III DF FG Fodboldstovler

Faktisk så tidligt som år siden har været bekymret over nyheden om en ny generation af narkotika foran,Nike Fodboldstøvler selvom forummet har haft et par po AG, men mit hjerte er stadig villige til, ah, på grund af den giftige Feng III FG ydersål er et nyt design før, for ivrige early adopters har stor attraktion for mig, endelig fik, hvad de ønskede, i bytte for FG-version.
Nike denne gang brug af gift foran de øverste indersål III Ultra Grip skridsikre riller i mønstret, den vigtigste distribution linjer forfod, er den faktiske oplevelse af processen er ikke særlig stærk følelse af, at vi er nødt til at se specifik opfølgning, hvis der er en varig ydeevne.
Nike Hypervenom Phantom III DF FG Desuden er brugen af ​​gift Feng III udsat fluelinen fungerer som et snørebånd perforering praksis, Nike forklaring til dette design er i stand til at flyve line aktiviteter, så vamp kan lave finjustering, men virkeligheden er en sådan praksis vil bringe stor fluelinen fraktur risiko. I sidste ende er en anden sag, elektro-optisk grønne side er fluelinen + blonder huller, orangerøde blonder huller i siden af ​​den øverste.
To par sko tunge fortsættelse af den øverste integreret design, kan tungen område stadig se skillelinjen mellem to slags lyse farver, og vi konstatere, at to par blonder huller er udsat på ydersiden af ​​fluelinen, der består af . Nike designere forklaring på denne struktur er givet bedre lade fluelinen at opnå finjustere den øverste, øverste tillade fødderne til at tilpasse sig mere. Og vi bemærket, at to par sko linje flyve har vedtaget det dobbeltstrengede design, på denne måde den samlede længde af fluelinen end stoffet foran i to meget længere.
Endelig NikeGrip har nogle problemer,Nike Hypervenom når vi bære sko, men hurtigt og Flyknit til os med en unik oplevelse. Vi kan ikke umiddelbart sige, at denne ting er uundværlig, men det er virkelig en god ting. Nike Hypervenom Phantom 3 for at gøre op for os alle beklager 2. generation, gode ting er værd at vente på, Flyknit aldrig været så perfekt. Flyknit trygge nok til at gøre? Svaret er ja. Selvom den anden generation en masse problemer i forfølgelsen af ​​touch i den øverste, men giften tilbage til fronten fra følelsen af ​​den oprindelige Flyknit, og øger holdbarheden af ​​tunge væve igennem fra start til slut, nok til at gøre dig bruge personligt se Buffon pensioneret. Fluelinen, strik, ultra-top for første gang giver et low-cut og high-top to valg. Købt nye sko til at bære, ikke længere bare en fornøjelse, det er en reel efterspørgsel. Spillerne ønsker ikke at komme tilbage til at rumme tolv sko på træning, de ønsker at bære nye sko ind i spillet. Feng er den gift, der er iført sådan et par sko, der bruges.
Flyknit duktilitet fuld af gift Feng har også sådanne kvaliteter. Flyknit vil Yuechuan Yue bløde overdel, men vil bære sko på stereotyper. Flyknit vævede tunge samtidig give yderligere komfort kan tilpasses forskellige fod. Vævet lag øger hælen giver mere stabilitet og hæl låsning forstand, foringsmaterialet er fremragende. Medmindre gå inde i skoen lageret røre røre hånd Poron dæmpning lag har ingen effekt på komfort.
Heel bruger en indbygget wrap kop,Nike Hypervenom Phantom efterfulgt af midten af ​​det varme bånd kan også ses PU pasform, føler sig relativt blødt, at det ikke kan garantere, at vil ikke bære hælen, men situationen bør reduceres tilsvarende masse. Samtidig denne vinkel bedre kan afspejle højdeforskellen høj top i kraven ydersiden af ​​skoen.