Udsalg Dame Nike Mercurial Online

Posted by admin 19.09.2016 0 Comment(s)

Nike Fodboldstøvler

Hvis vi skulle danne en sætning snigmorder, skal det være bygget til hastighed. For to år siden, Nike Fodboldstøvler, den Nike Mercurial hastighed oplevelse til et nyt niveau, og i sidste uge annonceret en ny Mercurial Superfly V, til gengæld slipper spillerens potentiale hastighed. Denne gang, Nike under det overordnede koncept, hvert medlem af en fodbold sko design er rettet mod ét mål: hastighed!
Det nye ergonomiske design ydersål er blevet det centrale element til at nå målene i design team. Ny ydersål i fuld overensstemmelse med de naturlige konturer af foden, denne struktur eliminerer fodproblemer eksisterede før, så dine fødder kan bevæge sig med sko i stedet for modstridende. "Fysisk terapeut arbejder med os til at tro, at dette design effektivt kan reducere unødvendigt pres på foden, men også kan reducere unødvendige glidende fødder i skoene for at opnå maksimal hastighed energi i bevægelse." Ud over den menneskelige krop Engineering fod mønster ydersål også en ny single-layer struktur vægt med 40% kulfiber ydersål før.
Der er også en betydelig hastighedsforøgelse kan synes afvigende sted, og det er bremserne! "Nødstop kan være sikker på er den vigtigste fordel af hastighed. Hvis du er usikker på, om spilleren hurtigt kan stoppe, så han vil bremse på forhånd at forberede, ligesom vi normalt køre bil."

Dame Nike Mercurial Online
Den nye Nike Mercurial Superfly bremsesystemet designet efter en anden test, og endda brugen af ​​virtuelle design hold finite element analyse tests, som nøjagtigt repræsenterer hvad spike form og fordeling af de mest passende hastighed-typen player videnskabelige data. Disse data vil i sidste ende blive bragt til Nike bedste spillere på ret at efterprøve. "De er de samme som formen af ​​piggen, men fordelingen af ​​forskellige orienteringer, mod hælen til bremsning, og forfoden er at starte. Før spike ikke forekommer i forfoden området vi har en fordeling af pigge, der gør spillere føler væsentligt anderledes. "
Selvfølgelig er den øvre Dame Nike Mercurial også en vigtig del af designet koncept. Denne gang Flyknit sneakers sko design tager højde for samspillet mellem den øvre og bolden på tidspunktet for højhastigheds-ball. Også baseret på videnskabelige data, Nike producerer kaldet Flyknit "Speed ​​Rib" af 3D-design, sneakers giver den resulterende friktion.