Adidas lancerer SS19 Collection af Paul Pogba

Posted by admin 16.04.2019 0 Comment(s)


Her er Paul Pogbas femte samarbejde med fodboldstøvler til kunstgræs Adidas Football med underskrivelsen af ​​SS19 kollektionen til Manchester United midtbanespiller. Designet af Pogba og Adidas og inspireret af hans passion for basketball, blander den nyeste kapsel sæsonbestemt stil med rytme, tonehøjde og streetwear scener.

Samlingen begynder med adidas Predator 19 + 'PP' fodboldsko, som vil blive båret på banen af ​​manden selv, samlingen indeholder seks ekstra tøjstykker sammen med en Pogba-mærket fodtøjspakke. At bringe sin signaturserie ind i en femte sæson gør Pogba til hovedpersonen for adidas, når det kommer til off-screen-partiet; en scene, hvor han ikke er genert til at omfavne.


Leveres i en kombination af Manchester United tematiske farver, rød, hvid og sort, opnår samlingen en behagelig æstetik til publikum, især på sko takket være dens OG Predator sensibiliteter. Sæson 5 er bygget op omkring Pogba's stil og lidenskaber og har en stærk indflydelse fra basketball i alt, ikke mindst med Predator 19+ træner, der er bygget med en blanding af fodbold- og basketballteknologi.

Inspireret af en anden adidas atlet, James Harden, bruger træneren værktøjerne fra Harden Vol2 basketballsko til en særskilt silhuet, dem i speciel emballage, der tilføjer til unikheden af ​​samlingen.


Inspireret af basketball er de reversible shorts, der er i mesh på den ene side for at matche 'PP' basketball trøjer. En t-shirt med Pogba mærket, hættetrøje, trackpants, jakke og basketball toppe fuldender tøjlinjen, mens et par glider adilette indpakker ting til skoudgange. I hele pakken blev lette beige og slangehudelementer også inkluderet for yderligere at forbinde kollektionen med livsstilskredse frem for at optage kun en performativ tilstedeværelse.


Den forrige linje i den fjerde sæson for Pogba blev lanceret i oktober sidste år og indeholdt en dyb Predator 19 + udsalg fodboldstøvler camo og en mørk-lav nøgle samling. De tre strimler arbejder altid tæt sammen med Pogba for at sikre, at hans personlighed kommer gennem deres samarbejdslinjer, og denne seneste serie gør netop det. Basketball trøjerne hedder Pogba på bagsiden sammen med nummeret "94", som også vises på forsiden, en henvisning til hans fødselsår.


Pogba gav os et kort eksempel på hans nu udgivne sæson 5, da han ankom til den franske Clairefontaine Training Base i en jakke, bukser og glider til international service sidste måned. Fem af de bedste. Det vil være interessant at se, om adidas forsøger at indarbejde sit holdnummer (6) for den sjette sæson.

Leave a Comment