De mest populære nye fodboldsko dukkede op på banen

Posted by admin 16.01.2019 0 Comment(s)

 

Paul Dibala (Juventus) adidas COPA70
Som en del af fejringen af ​​70-året for det mærke, Adidas tidligere i denne uge udgivet COPA70, hylde Copa Mundial klassisk og tidløs udseende, samtidig med at indføre en strik materiale Primeknit varm moderne stil. Selv om dens udseende ligner det er et enkelt lag af øvre stof, men i virkeligheden er lavet af tykt læder foring. Put det vises på erhvervsuddannelsesområdet, Juventus Paul Di Bala iført COPA 70 med en 2-0 sejr over Bologna i den italienske Cup-hold tidligere i denne uge.

 
Mohamed Salah (Liverpool) adidas X 18.1
Adidas X 18 seneste udseende Liverpools Salah meget tilfredse, fordi mellem de to kan gøres helt perfekt match. I samme turnering i Brighton, Salah kraft af en straf, 1-0 sejr over rivalerne Liverpool. Sammen med Salah, Phil Mino fremvise også den nyeste farve Nemeziz af.

 
Virgil Van Dyck (Liverpool) Nike Tiempo Legend VII
For nylig har Liverpool forsvareren Virgil van Dijk været iført PUMA og Adidas fodboldstøvler i uddannelse, hvilket indirekte førte til spekulationer om, at han og Nike kontrakt er udløbet. Liverpools 1-0 sejr over Brighton i spillet, Van Dyk endnu en gang bevist, at han synes at have sagt farvel og Nike, er hans fod Nike Tiempo Legend VII helt mørklagt, hvilket eliminerer behovet for at annoncere Nike gratis muligheder.

 
Gatan Bussman (Mainz) adidas COPA 19.1
USA 因茨后卫布斯曼 igen tidlig eksponering kommende COPA 19.1 ny farve, iført nye støvler, optrådte han også i en venlig hold vintertræning base i Marbella med Standard Liege i.

 
Sadio Mane (Liverpool) Ny Balance Furon 5.0
Vi er nødt til at kigge igen for at fokusere tilbage til den Røde Hær trup, Liverpools Senegal angriber, intern uddannelse i sidste uge satte hesten i New Balance Furon 5.0 start farve. Ved første øjekast, Furon fremtrædende del af den nye generation synes at være den nye snøring system, det ser meget mindre, gemt området vil utvivlsomt øge hårdtslående zone. Furon 5.0 udgives senere i denne måned.
 
 
Philippe Coutinho (Barcelona) Nike Mercurial Damp
Kudiniao tidligere Liverpool hold er virkelig låret, et skifte til Barcelona, ​​han synes at have fundet sin bedste form. I de seneste spil fandt vi også, at han sættes på en sort lejemorder fodboldstøvler, men også blive vist direkte i løbet, som er virkelig overraskende. At vide Kudiniao er den vigtigste talsmand for Nike Phantom VSN, er det ved at ændre sine sko Kudiniao ønsker at komme til at føle det? Vil Coutinho vende tilbage til Mercurials arme? Vi vil vente og se!
 
 
Louis Suarez (Barcelona) PUMA Fremtidig 19.1
PUMA tidligere i denne uge lancerede "Power Up" pakke, selv om slutningen af ​​sidste år med et gyldent PUMA "Glory trop" genopfriske føler en bølge af eksistens, men skoene PUMA samlede eksponering er stadig forholdsvis lav. Derfor i anledning af at starte året 2019, PUMA også lanceret en ny farve og færdig med at opdatere Future serien. Barcelona i Primera Liga med en 3-0 sejr over Ewald, Luis Suarez sat på denne fed farve Future 19.1.

 
Exel Wettersell (Dortmund) PUMA ONE 19.1
Efter PUMA frigivet deres nye Power Up Kit, Exel Witt Searle også straks sætte ONE 19.1 ny farve var træning. Men han valgte den traditionelle lav-top-version, snarere end den høje-top stil med evoKnit stof krave, hans holdkammerater Royce sætte den nyeste farve Fremtidens 19.1.
 

Eric Garcia (Manchester City) Adidas COPA 19.1
Tidligere i denne uge, Adidas Archetic Pack er fuldt frigivet, men det har ikke været Adidas 's spiller support. Det er klart, gjorde den unge Manchester Citys Eric Garcia ikke tror det, og sætte det COPA 19.1 sorte dronning optrådt på træningsbanen. Men vi stadig nødt til at minde dig om, Archetic Pack ramte de sorte elementer vil ikke være den påtegning af professionelle spillere, vil Adidas lancere andre nye farver senere.

 
Granit Zaka (Arsenal) Under Armour Magnetico
Efter den første gang, sætte dem i den sidste uge af uddannelse, granit · Zaka i spillet igen sat Under Armour Magnetico ny farve, som vi ikke har set før. Den nye afdæmpet farve til sort, tilføjer lysegrønne indretning, skal du være opmærksom på næste uge Under Armour officielle frigivelse af denne nye farve er. Desværre, sat på nye sko Zaka har ikke førte holdet til at slå Arsenal en bold tabte til West Ham United.


Kel Walker - Pitts (Tottenham Hotspur) Adidas Glitch 19
Tottenham Hotspur unge højre back Kyle Walker - Peters denne uge iført den nyeste Glitch ydre støvle i uddannelse. Dens konceptuelle indre og ydre støvler og gratis modulært design slidt giver forskellige muligheder for mange spillere, har Peters været Glitch nummer et fan.

Leave a Comment