Feel T90's tidligere ære Nike Phantom VNM FG statisk evaluering

Posted by admin 19.02.2019 0 Comment(s)


Ofte de spiller frem ououer der har sådan en oplevelse, svært at finde scoring chancer og vinkel flygtig, nødt til at gøre deres største grad af trussel til at skyde i en meget kort periode modstandernes mål, en chance for holdet Tag spillet. Hvad er det vigtigste for, at angriberen skyder? Det er selvfølgelig graden af ​​præcision og styrke! Forestil dig et hundrede trin for at bære Yang og flyve foran døren, et paradis og et helvede. På dette tidspunkt vil et par støvler med en power bonus og kommer med et "ottefoldet spejl" syn uden tvivl give tilstrækkelig tillid til dit skud. Fra det nye Nike Phantom VNM sko taske synet mønster kan du se, at den har til hensigt at omdefinere kurset stilen af ​​kursus finisher.


For Nike er de forskellige ekstra skud og de nøjagtige friktionsstrimler af T90-æra de løsninger, de giver til de fremadrettede spilleres krav til præcision og styrke. Men tiderne skifter fortsætter, Nike selv er i konstant udvikling og søge et gennembrud, så T90 Hypervenom gift Feng blev udskiftet et par år senere, så vi den nyeste Nike respondenter præcision og kraft af overgivelse: Phantom VNM, og dens Udseendet af den forgiftede front fremkom også, og giftfronten forlod den historiske scene. Fra at blive erstattet at reproducere tidligere herlighed, denne fyr ligner T90 endelig er kommet i forgrunden, er dens krop inde i skoen besat af en enorm kniv-typen friktion bar, giver indtryk af, at kold dominerende side. Levende orange har også optrådt i T90, og er hovedfarven på Nike's nyeste "Game Over" -dragt.


Skoens tykke krop, den midterste del af det tårnhøje skobutik fortsætter med at vise sin tolerance for de fleste folks fødder. Dens tåhætte er meget velformet, høj og lige uden fornemmelse, og fortsætter T90s fine tradition for fod-venlig. Phantom VNM det øvre materiale af de vigtigste Nike Flyknit stofpanel, i en honeycomb formet forreste område af skoen og bruges primært til at stoppe en række vanskelige operationer. Eftersom mere tredimensionelle honeycomb struktur og indlysende, hvilket også førte til den forreste del af stof sko relativt hårdt, men stadig forskellig fra den slags billige plast føler, de to er ikke et niveau.


Flyknit tå på ydersiden kan se aftryk af de ord, vi ønsker at minde om, at der ud over det faktum, at flere afrundet inderste hjørne forkant af ydersålen, disse positioner præcist svare til den buede del af forfoden køretid, En sådan rille tillader krumning af sålen at være mere naturlig. Den mest iøjnefaldende øvre er også det centrale element i denne hyldest til den klassiske T90 er det sorte Precision Pwr slagområde. Phantom VNM på denne region oppefra og ned har 13 højderyg friktion gummilister og anbragt i en specifik vinkel og løftehøjde og i bedre orden, når indgreb med den sfæriske kugle, således at styre elevatoren savner Qiulu Formålet med præcision. Asymmetrisk snøring systemet inden vrist gøre en større ramme område, og for at undgå virkningerne af snørebånd, som bruger innovative semi-integreret snøring system.


Fortsæt med at beholde blonder systemet og brug et stykke stof tunge, der er syet til den øverste for at sikre låsen på begge sider af den øvre. Du kan forstå denne struktur som at tilføje en "stof patch" til det originale skosdomssystem, kunstigt skabe en større, fladere øvre. Denne struktur og forbedre narkotika Feng III sammenlignet med omkring 30% af pladevat område, men på grund af skjulte blonder huller, for dem, der foretrækker at ændre farven på snørebånd vise lidt pit ah! Det er bemærkelsesværdigt, at ydersiden af ​​skoen krop Phantom VNM sort Swoosh er præget med linjer af sølv Diamond specielle effekter, fuld af tekstur og en følelse af kvalitet er meget høj.


Hæl liner bestemt om denne gang også, det mellemliggende område spiller en vigtig rolle i skridsikker med en sort ruskind-lignende materiale, på begge sider af splejsningen komfortable bløde kunstige orangestoffer. Den slanke og traditionelle lavskårne struktur gør dens overben mere kompakte. Dette design gør fodboldskoene mere jordforbundne i den aktuelle oplevelse. Ordene ACC indikerer øvre tilpasningsevne til alle vejrforhold. Phantom VNM ydersål fortsat anvendes på lægemidlet foran III godt ry hyperreaktive ultrahøjt respons ydersål, men på grundlag af optimeret og justering, kan ses som hyperreaktive version 2.0. En hel del lette nylon ydersål er skåret af tætte diamantformede linjer, og den uafhængige og sammenkoblede struktur gør det mere attraktivt for greb i faktisk slid. De visuelt tiltalende sorte linjer med et stort antal diamantskårne linjer giver Phantom VNMs ydersål en meget sjælden geometrisk æstetik. FG-version af forfoden spikes op til: 1.0cm, hæl klampen op til 1.35cm, fra data perspektiv er ikke lang, men fordi et af de ikke-injektion pigge, anbefales det, at alle de gode folk græsgange.


For angriberen til hastighed, fanget mange krav for at ændre jordens frugtbarhed og andre forfod Phantom VNM kan se en omtrentlig radial symmetri af sorte riller, de resterende dele er de samme diamant skæring skarpe kanter og hjørner. Ud over den friske design for at sikre hver bøje af forfoden rebound effekt, giver også multi-retningsbestemt trækkraft ydersål lejemorder fra indførelsen af ​​de V-formede negle er en stærk garanti for hastighed. Hælens hæl er konsekvent i form med forfoden, men de sikrer primært hurtig endostabilitet. Ydersål midten af ​​ingen fremtrædende anti-torsionsbro design styrkes for at påtage sig dette ansvar er fed diamant diamant fremskrivninger, er det sidstnævnte kunne afsløre dens mangel ydersål styrke.


Standard indersål denne gang i form af materialer og konfigurationer er også sjælden høj standard, først og fremmest hele håndfladen Orthlite materiale, komfortabel og åndbar, at Phantom VNM indersål opnå en 5.8mm tyk og en masse i forhold til andre indlægssåler. Forfod striber fordeling groove, som er de officielle krav NikeGirp Deslick tilbage også et stort antal riller indlægssåler, sko samvirker med bin linjer, forhindrer glidning i skoindlægssål patron.
Netto længden af ​​indersålen på JP 275 er: 27,4 cm, og den bredeste del af forfoden er: 8,9 cm. I kombination med den egentlige prøveoplevelse mener vi, at Phantom VNM har en normal størrelse og passer til de fleste fodtyper. Letvægts nylon ydersål, mellemsål struktur, og en øvre ikke-let, så superposition af alle elementer Enkelt vægt Phantom VNM bare to hundrede hoved på kun 203 gram (JP 275), dette resultat er ganske god.


Rediger kommentar:
Som en fornyet produkt af T90-essensen, der fokuserede på præcision og magt, delte Phantom VNM igen det enorme udbytte, der blev bragt af Flyknit-teknologien. Det bløde stof gør det godt i forhold til berøring og komfort. Derudover kan friktionen strimmel i det øvre vrist område virkelig forbedre kontrollen og associerede hoved fodbold, når pladevat, lægge sin faktiske funktionalitet til side, bare for at hylde den ikoniske T90 lyserød cirkel design har været en stor stemme Det er. Endelig fortjener vores opmærksomhed er denne Hyper Reaktiv ydersål flex riller før de centrale dele af håndfladen for at sikre sin rebound sats, fra lejemorder lære af V-søm katalysator hastighed, eneste bekymring er, at det Tærskelværdien af ​​lokalet vil være forholdsvis høj.

Leave a Comment