Fodbold udstyr - den bedste fodboldsko inventar i 2018

Posted by admin 15.04.2019 0 Comment(s)


I 2018 World Cup, VM selvfølgelig ingen mangel på gode fodbold sko, vil de store producenter i alle VM være et stort problem i fodbold sko, NIKE, Adidas, Puma, Mizuno, New Balance, UMBRO og så gjorde sit bedste Årets fodboldsko er generelt hundrede blomster, helt fantastisk!


Her er de fem bedste sneakers i 2018:


TOP5 - PUMA Future 2.1 Netfit Fodboldstøvler
PUMA i 2018 kan siges at være meget vellykket, PUMA Future 2.1 af påtegningen Gerry Postmand, Aguero og Suarez og så videre. Vi kan se, at fremtidens NetFit øvre er dækket af små huller i forhold til andre sneakers. Dette er præcis, hvor det adskiller sig fra de fleste andre sko - Fast blonder huller sammenlignet med andre sko, Fremtidige snørebånd kan frit i disse huller i rumfærgen, vi kan gå fleksibelt justeres efter den enkelte fod Kniphullerne tillader overdelen at tilpasse sig fodens form.

Den måde du bærer dine sko på, kan være DIY selv.
De fleste mennesker vil altid prioritere valg af sko sko sko, høje vrist fødder brede brødre især, men med hjælp fra NetFit systemet, uanset hvad dine fødder er næsten i stand til at tilpasse sig Future. Lad dig have en personlig tilpasset følelse.

Puma vamp har opretholdt et højt niveau, fremtid øvre materiale under anvendelse af en ny syntetisk mikrofiber materiale, tykkelsen er tynd, men teksturen er meget blød, for første gang til fods føler meget fit, er der ingen traditionel hårdt Den ubehagelige følelse af den øvre. Den opretholder en god strækning, mens den passer til foden, og midten af ​​brystet føles ikke stramt eller endog følelsesløs.

Hertil kommer, at NetFit mesh struktur giver en ekstra friktion effekt på den øvre baseret på et højt niveau øvre. Selvom den faktiske øjer findes kun i midten af ​​skoene, men de forreste og bageste skodesign også opretholdt en netværksstruktur, kan det siges at tilvejebringe et komplet udvalg af hjælpestoffer friktionsskoene.

I mellemtiden Future stadig på kraven ved hjælp af en høj-top design stof, som er evoKnit allerede dukkede op i evoTouch og One sneakers. Stofkraven effektivt kan fastsættes ankel, for yderligere at forbedre pasformen følelse fulde sko, som yderligere tilsættes til overfladen af ​​en sektion af det ribbede design, så at friktionen mellem anklen og kraven mere komfortabel. Der er en pull ring på bagsiden af ​​kraven, som hjælper os med at bære sko og tage af sko lettere.

Som den eneste, Future benytter Puma Et tidligere anvendt havde Pebax materiale ydersål sejhed og lyseffekter hører utvivlsomt overlegen. Med hensyn til pigge, FG / AG bruger stadig en hybrid stil pigge, forfod og hæl af cirkulær hæfteklamme, kan bedre resultater gives, når nødstop Sharp, er mellemliggende 4 vedtaget, og en tilspidset søm Korset er fikset.


TOP4: Nike fodboldstøvler Mercurial Superfly 6
Ofte er blevet spøg sagde, dagens fodbold kun to speed-type fodbold sko, et par Mercurial er lejemorder, og resten er klassificeret som andre. Selvfølgelig har vi ikke kommentere denne sætning, det afspejler ikke, hvad problemet er, men det gør bevise, at fodbold sko snigmorder status i folks bevidsthed. Fra 1998, ved foden af ​​de udlændinge bedøvelse debut til nu, lejemorder fodboldstøvler allerede akkumuleret under mange fans, og high-top revolutionerende mesterværk Superfly IV vil fortsætte med at forbedre den charme af dette, er tid blevet en græsrods hjerter "Artefakt." Assassin fodbold sko har deres egne klare mål og positionering, aldrig gøre de ekstra ting, udvikler sig, bare for at give brugerne mulighed for at få mere fart og hjertelig ultimative oplevelse.

Assassin har været en del af folks tro, det repræsenterer Ronaldo, på vegne af C Luo, der repræsenterer "kampsport verden, kun den hurtige er ikke brudt" og stadig følge sandheden i fodbold. Dette par mercurial superfly 6 fortsatte essensen af ​​snigmorder, og den kraftfulde greb af ydersålen, let og køligt udseende, er der intet at sige, forstår folk naturligvis forstå.

Dette er virkelig det bedste par speed sneakers i år. For dem, der fortaler fart, bør du absolut ikke gå glip af det!
Assassinens ydersål har altid været født for hurtighed.


TOP3: PUMA One 1
Et par sneakers med omfattende præstationer

PUMA One 1 er et par meget gode kænguru lædersko, det har en fremragende kænguru lædersko komfort og touch, og har en fremragende sans for pakken og stabilitet.

Sammenlignet maverick PUMA FUTURE, samlingen har en række støvler i en af ​​ONE-serien mere populære spillere som ægte, reel strejf, indpakket kompakt, let og adræt, var der en lang liste af farveværdi og styrken af ​​sameksistensen af ​​talsmand Listen, alle elementer sammen tilskynder PUMA ONE denne komposit fodboldstøvler bliver en af ​​lederne på markedet for fodboldudstyr i 2018.

PUMA ONE 1 fodboldstøvler hjælp kænguru læder forfod område af materiale til yderligere at styrke bold føler, mens også tilføje nye evoKNIT øverste sok og FuseFIT teknologi giver følelsen af ​​at give en kompakt pakke for spillerne, lad spillerne spille bedre hastighed fordel, derudover, PUMA er stadig under de øverste kugle støder ind 3D-aided design, understreger de øverste touch-funktioner, samtidig forbedre spilleren lang pasning nøjagtighed, når du optager.
Ydersålen har en stærk visuel effekt og får folk til at stoppe.

Den øvre kombinerer en følelse af wrap and feel, mens ydersålen af ​​PUMA ONE 1 fodboldsko giver mere fartstøtte. Den opgraderede Rapidsprint ydersål er ikke kun lettere, men har også bedre hastighed ydeevne. Den nye stiftekonfiguration og hælpakkerne giver ikke mere fart og fleksibilitet til ONE 1 fodboldskoene, men forbedrer også den generelle beskyttelse af skoene.

Aguero offensiv såsom, Lukaku, stor Giroux generel spydspids, som Weigel midtbane strateg, Makoto Hasebe, fra hastighed til at kæmpe så hurtigt som Beilai Lin, selv om det er den målmand position, iført PUMA ET af Der er også en velsignelse af dørguden Buffon.

Dette er et par sko, som du ikke kan lægge ned, dette er et par sko, der passer til enhver position og stil, den almægtiges konge!


TOP2: Adidas Copa 19
Subversive udseende er uforglemmeligt

Ved første øjekast dette par sko vil få folk til at føle larver i almindelighed, men snart vil du være afhængige af denne stil, fordi det er virkelig cool, når du er til fods dette par sko, vil du blive fokus for feltet. Og dens fremragende præstation gør, at du ikke vil tage af, når du har tændt den.

Fra den teknologi og innovation, som Adidas bruger i Copa 19+, er temaet for innovation at maksimere skoens følelse, følelse og komfort. Kangaroo lædersko uden snørebånd overflade enormt blød bold føler virkelig følsom, ergonomisk fod naturligt bøjer stråler til at gøre præget vamp mere passende i en dynamisk, så bolden fra fødderne og tættere, og samtidig forhindre overdreven øvre forlængelse, gennem teknologisk innovation Fusionskin behandlet på en mere robust kænguru læder uden at miste kontakten, holdbarhed og vandtæt virkning, bortset dårligdomme kangaroo læder støvler giver også sko til at tilpasse sig en række forskellige vejrforhold All-weather kamp evne. Strikkede Sockfit kraver forlænger naturligvis sneakers fra fødderne til en mere stabil pasform.
Stor bund rund negle design fleksibilitet

Copa19 + ydersål er innovativt designet som den øvre. Sneakers bruger et mere populært midtsåle design, der garanterer funktionalitet, mens du mindsker vægten. Sko udstyret med den nye EXOFRAME ydersål anvender en dobbelt mekanisme, nylon-baseret materiale, og injiceret TPU blød sekundær chok på et bestemt sted. Stifterne er hovedsagelig halskegleformede stifter, der tager højde for bevægejernets fingerfærdighed og løftestang.

Blødt kænguru læder, ingen blonder design, subversive udseende, perfekt touch og wrap, dette er toppen af ​​adidas i år.


TOP1: MIZUNO WAVE CUP 2002
Uovervindelig perfektion

Jeg tror, ​​du må have hørt Yao Dao Brasilien legenden Rivaldo, VM 2002 Nirvana genfødsel Ronaldo scorede to gange for at hjælpe Brasilien vinde VM finalen. Men Ronaldo's to mål er alle fra Rivaldo. Som Samba-hærens hjerne er han kernen og vigtigst af holdet. Som midtbanespiller scorede Rivaldo 5 mål i verdensmesterskabet og bidrog 4 assists. Han er en velfortjent all-around fighter. Navnet på Wave Cup, der fulgte ham for at ødelægge byen, var berømt i verden, og de fleste af dem blev givet af Bailey Valdo.
2002 eksklusive støvler fra Rivaldo World Cup

Helt efter New Year's Wave Cup, inkorporerer det mere traditionelle og klassiske gener i sine knogler. Klassisk, smuk, retro ... I det øjeblik du først så det, vokser disse ord konstant i dit sind. Kroppen af ​​skoen side af den store blå Mizuno logo design er typisk for familien, at al den tid minde om, at det er et par støvler Mizuno produceret.

Sneakers sexet sko, hver detalje er upåklagelig,

I denne Mizuno Wave Cup Legend Kina og USA stadig fortsætter det første år version af designet, øvre næsten opnået fuld dækning af kænguru læder, læder-time kontrol til at opfylde alle deres fantasier. Uanset om du vælger at eller læder bil linje, næsten alle i toto det oprindelige design, har til formål at anvende de bedste materialer for at give dig en barfodet-lignende føler og en bedre fornemmelse af bolden, sko, sko sidste store åbenhed Hælen er perfekt uden krumning, så du kan nyde høj kvalitet komfort.

Ydersålen har ikke kun bølgestødningsteknologi, studslayoutet og længden gør det til et naturligt græs kunstgræs.

Super super bløde og ultra-høj kvalitet kænguru læder overdel, med perfekt farve og Nissan udsøgt håndværk, men også Rivaldo følelser velsignelse, stille et par folk kan holde tilbage fristelsen. Tro mig, det er virkelig det bedste på markedet kvalitet kænguru læder og håndværk, Mizuno virkelig høj kvalitet sko i verden.

Leave a Comment