Sæt regnbuen på dine fødder. Nike Mercurial Superfly LVL Up Vurdering

Posted by admin 22.04.2019 0 Comment(s)


I mere end 20 år har Nike's ikoniske Nike Mercurial fodboldstøvler Assassin givet den mest direkte hjælp til verdens bedste angriber. Fra den store fremmed med titlen "alien" til C Ronaldo, der allerede har fem gyldne bolde, afsluttede de to fantastiske spillere overgangen til Mercurial Assassin-serien, og serien fortsatte med at blomstre. Forholdet mellem andre fremragende spillere og Mercurial Assassin supplerer hinanden og opnår hinanden. Dette gør også Mercurial Assassin-serien et godt produkt til Nike. Nu har Nike lanceret en meget smuk hvidbaseret Mercurial Superfly VI, herunder detaljerne om de bedste Mercurial Assassin fodboldsko til dato, lad os afsløre det.


Skoposen med skoene fortsætter med stilen på sneaker øvre, den hvide overordnede leopard print plus den iøjnefaldende "regnbue strimmel" i midten, det må siges at gøre øjenboller, tag overskrifterne og du er meget Det er svært at ignorere det. Dette par sneakers bør være den første Mercurial med en hvid farve i Nike 2018 World Cup, og denne farve match er nøjagtig den samme som den nuværende forårstid, sommeren kommer, så det er svært at sige, at dette ikke er Nike. Forsætlig.


Som flagship super top sko af Nike, er den baseret på den nuværende Mercurial Superfly VI. Den har en slank figur, en talje og en signatur højhælet krave. Den tofarvede dekorative strimmel på forsiden af ​​skoen er lidt ubehagelig ved første øjekast. Det føles altid, at der er et lag af "regnbue candy" på tåets front. Hvis dette design bliver skoets forside, bliver graden endnu bedre. ?


Den hvide øvre er dækket af klassiske Safari linjer, inspireret af de mønstre, der blev brugt på Nike's Air Safari løbesko i 1987. Dette mønster vises også i Nike ID's tilpassede muligheder. Safari farveskemaer eller designløsninger bruges også i mange Nike sko, og det bør ikke være ukendt, hvis du er fortrolig nok med Nike.


Den sorte Swoosh på skoen bruger også den samme designside, men farven erstattes med sort. En anden speciel ting om denne Safari-tekstur er, at den indeholder et reflekterende materiale, som giver et smukkere look under flash. Den flerfarvede "Rainbow Belt", der optrådte på oversiden, er en kombination af de klassiske Mercurial Assassin fodboldsko, herunder den klassiske R9 Mercurial og Assassin's Mercurial Damp III. Imidlertid er orienteringen af ​​venstre og højre fødder af dette "regnbuebånd", der står foran tungen, nøjagtigt det modsatte.


"Rainbow Belt" er blevet større i hælen, og denne tilgang er ganske lidt af mode store navn casual sko, og foden har en mode bonus. Den ikoniske splittede ydersål er også et stort symbol på Assassin 12. På dette grundlag kan vi se, at "Rainbow Belt", der løber gennem hælen, passerer gennem fodens bagside, men båndet, der ombryder forfoden, er The Outsole gik ikke igennem, så det så lidt mærkeligt ud. Ville det være bedre, hvis du overvejer at tænde?


For at øge styrken af ​​den delte ydersål lavede Nike bevidst en artikel på indersiden af ​​Assassin 12, som ikke kun forbedrede indersålets styrke, men tilføjede også et stort antal mønstre på bagsiden for at gå i indgreb i mellemsålen. Men dette middel synes ikke at være effektivt. Men "Rainbow Belt" er blevet spillet ekstremt på indersålen, bliver større og mere karakteristisk, hvilket giver indtryk af et fashion show. Størrelsen er ikke forudindtaget, den normale størrelse kan startes.
Skohovedet har også tilføjet den samme type design, men det kritiseres, at Nike synes at vedtage en relativt arbejdsbesparende og materialebesparende tilgang på dette sted. Plastskohovedet er pakket i et stykke farvet trykpapir, ikke skohovedet er helt fremstillet. Ind i det tilsvarende farve design. Som nævnt ovenfor er denne sneaker modelleret på Mercurial Superfly VI, så JP 275 vejer kun 205,1 gram og opretholder et konsekvent højt niveau.


Det største og vigtigste salgssted i dette flagskibs super top Nike Mercurial sokkerstøvler er billigt. Sa Saari ønsker ikke at have to fantastiske regnbue i bunden og forfoden. Denne form for dristigt design skyldes ikke blot flotte eller ikke flotte, æstetiske, men kan ikke nægte sin anerkendelse på marken og en meget høj udseende. Forestil dig, hvem vil ikke bruge næsten det samme beløb for at tvinge det? Det sker bare, at det vil tilfredsstille dig.

Leave a Comment